Τα… απωθημένα των σταρ - Επτά διάσημοι που έχουν παραδεχτεί ότι τους αρέσει κάποιος άλλος celebrity

Τα… απωθημένα των σταρ - Επτά διάσημοι που έχουν παραδεχτεί ότι τους αρέσει κάποιος άλλος celebrity

H Adele που θα γινόταν ομοφυλόφιλη για το χατίρι της Ριάνα, το «μαρτύριο» του Τζέικ Τζίλενχαλ με την  Τζένιφερ Άνιστον, ο έρωτας της Αριάνα Γκράντε με τον Τζιμ Κάρεϊ και η ομολογία του Μπράιαν Κοξ για το πόσο όμορφος είναι ο Μπραντ Πιτ

hollywood-seven-0
Μπορεί όλοι εμείς οι... «κοινοί θνητοί» να θαυμάζουμε λίγο παραπάνω ίσως κάποιους celebrities, όμως τελικά, δεν είμαστε οι μόνοι. Ακόμα και τα επώνυμα πρόσωπα, έχουν τις δικές τους «αδυναμίες».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπράιαν Κοξ, ή όπως τον θυμούνται οι περισσότεροι, ο «Αγαμέμνων» της Τρoίας, ο οποίος ακόμα και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, μιλούσε για το πόσο όμορφος ήταν ο Μπραντ Πιτ στο σετ γυρισμάτων (ο Μπραντ Πιτ υποδύθηκε τον Αχιλλέα).

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκε ξαφνικά στο σετ και το σαγόνι μου έπεσε κάτω, ήταν εκθαμβωτικός. Σκεφτόμουν, τι πιθανότητες έχω στην οθόνη δίπλα σε έναν τόσο όμορφο άντρα;».

Ας δούμε παρακάτω κι άλλους celebrities που έχουν αποκαλύψει σε... ποιανού το fan club ανήκουν.

Τζέικ Τζίλενχαλ - Τζένιφερ Άνιστον



Και δημόσια έχει παραδεχτεί την «καψούρα» του για την Τζένιφερ Άνιστον, ο ηθοποιός. Σε συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο Τζίλενχαλ δήλωσε ξεκάθαρα πως το να συμπρωταγωνιστεί με την Τζένιφερ Άνιστον στην ταινία «The Good Girl» το 2002, ήταν «μαρτύριο» για εκείνον, αφού του άρεσε πολλά χρόνια.

Κλείσιμο
Αναφερόταν βέβαια, κυρίως στις ερωτικές σκηνές, αφού στην ταινία υποδύονται ένα ζευγάρι. «Ήταν μαρτύριο και απόλαυση μαζί. Τη θαύμαζα τόσα πολλά χρόνια, που δεν μου ήταν καθόλου εύκολο να δουλέψω μαζί της», είχε πει.

Πάντως η Άνιστον «έκλεψε» όπως φαίνεται, την καρδιά πολλών αστέρων του Χόλιγουντ. Εκτός από τον Τζίλενχαλ, τον Τζάστιν Θερού και τον Μπραντ Πιτ, και ο Άστον Κούτσερ ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό από όταν ήταν ακόμα έφηβος. Μάλιστα όπως έχει πει, είχε την φωτογραφία της ως φόντο στην οθόνη του υπολογιστή του.

Μέριλ Στριπ - Γουίλ Φέρελ



Την «Πρώτη Κυρία» του Χόλιγουντ κατάφερε να κερδίσει ο πρωταγωνιστής του Anchorman με την αρρενοπώτητά του και τις ερμηνείες του.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό W, η Μέριλ Στριπ αποθέωσε τον ηθοποιό, αφού δήλωσε για εκείνον: «Η ταινία που με κάνει να κλαίω πάντα είναι το Anchorman. Αγαπώ τον Γουίλ Φέρελ. Τον λατρεύω σε κάθε ταινία που κάνει. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα μπορούσε να είναι το παιδί μου, δεν μπορώ να αγαπήσω ένα παιδί. Ο Γουίλ Φέρελ είναι άντρας».

Ρις Γουίδερσπουν - Τζόνι Ντεπ



Πριν καν γίνει γνωστή, στα πρώτα της βήματα, πίσω στο 1991, η 14χρονη Ρις Γουίδερσπουν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη για το streaming event «MTV First: This Means War». Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη σταρ της εφηβικής ταινίας «The Man in the Moon», με ποιον διάσημο ήταν ερωτευμένη, σίγουρα εκείνη δεν φανταζόταν πως κάποια χρόνια αργότερα θα τον συναντούσε.

«Έχω αφίσες του Τζόνι Ντεπ από το Teen Beat και φωτογραφίες από '21 Jump Street στο δωμάτιό μου. Μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει τότε, όμως όπως παραδέχτηκε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της, ακόμα δεν έχει τολμήσει να του το πει.

Αριάνα Γκράντε - Τζιμ Κάρεϊ



Από όταν ήταν ακόμα παιδί, η όμορφη τραγουδίστρια του «7 rings» ήταν ερωτευμένη με τον άντρα πίσω από τη διάσημη «Μάσκα». Μάλιστα, είχε αναφέρει πως το πρώτο της ψευδώνυμο στα social media ήταν «JimCarreyFan42».

Όταν τελικά, συνάντησε από κοντά τον μεγαλύτερο της «έρωτα», τον Απρίλιο του 2014, δεν κατάφερε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Adele - Ριάνα



Αν μία γυναίκα θα έκανε την Adele να σκεφτεί να «παρατήσει» τους άνδρες, αυτή θα ήταν η Ριάνα. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στη Sun πως «βλέποντας τη Ριάνα να ντύνεται τόσο σέξι, ένιωθε λίγο γκέι». Μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα, πως «αν η Ριάνα την ήθελε, εκείνη ήταν διαθέσιμη».

Ωστόσο, αυτή της η δήλωση μάλλον βρήκε ανταπόκριση μόνο καλλιτεχνικά, αφού λίγους μήνες μετά, σε συνέντευξή της η Ριάνα αναφέρθηκε σε εκείνη και είπε πως «είναι μεγάλη θαυμάστριά της και τα τραγούδια της πραγματικά της μιλάνε».

Έλεν Μίρεν - Βιν Ντίζελ




Ένας λόγος που έβγαλε σε κάποια εκδήλωση ο Βιν Ντίζελ ήταν αυτός που έκανε την Έλεν Μίρεν να «κολλήσει» μαζί του. Καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers», η ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι «τσιμπημένη» με τον συμπρωταγωνιστή της στο «The Fast and the Furious».

«Είμαι μεγάλη θαυμάστριά σου, Βιν. Τον είδα σε μία εκδήλωση να βγάζει λόγο και ήταν τόσο έξυπνος, τόσο αστείος και τόσο κουλ. Ε, και από εκεί και μετά, τον ερωτεύτηκα λίγο. Βιν, σ'αγαπώ. Σε αγαπώ, Βιν», είχε αποκαλύψει δημόσια η ηθοποιός. Πάντως, το «The Fast and the Furious» έκανε το θαύμα του και τους έφερε πιο κοντά...

Νικόλ Κίντμαν - Τζίμι Φάλον



Μπορεί ο παρουσιαστής να μην είχε καταλάβει τίποτα και να θεωρούσε ότι είναι απλοί φίλοι, αλλά η Νικόλ Κίντμαν «έλιωνε για εκείνον», όταν είχαν βγει μαζί για δείπνο το 2015.

Η ηθοποιός μάλιστα, φρόντισε να του το κάνει γνωστό, όταν βρέθηκε τον Σεπτέμβριο καλεσμένη στην εκπομπή του. «Καθόσουν εκεί και δεν μιλούσες και μετά έβαλες ένα βίντεο από έναν αγώνα και φαντάστηκα ότι δεν σε ενδιαφέρω. Ήταν τόσο ντροπιαστικό», του είπε η ηθοποιός, με εκείνον να μην πιστεύει όσα ακούει, αφού δεν του είχε περάσει στιγμή από το μυαλό ένα τέτοιο σενάριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Τρόμος για την οικογένεια του βουλευτή Κελέτση – Διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα σπίτι του

Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης – Δείτε βίντεο

Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης