Ο Σκοτ Ίστγουντ είχε υποδυθεί τον «GQ» Έντουαρντς στην ταινία με υπερήρωες του Ντέιβιντ Άγιερ το 2016, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά στον ρόλο στη δεύτερη ταινία του Τζέιμς Γκαν.
Υποστήριξε ότι η Warner Bros «δεν ήθελε να του καταβάλει αμοιβή» στο πλαίσιο συμφωνίας για τις τρεις ταινίες που του είχαν προτείνει.
«Δεν ήθελαν να μου πληρώσουν χρήματα για τις επόμενες ταινίες και δεν είχαν άλλο σενάριο για την άλλη ταινία, οπότε δεν ήξερα σε τι θα συμμετάσχω» δήλωσε ο ηθοποιός στο Insider.
Αναφέροντας συζήτηση που είχε με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και ηθοποιό πατέρα του, ο Σκοτ Ίστγουντ συνέχισε: «Του είπα: "Δεν θέλουν να με πληρώσουν". Μου είπε: "Αν νιώθουν ότι σε χρειάζονται πραγματικά και αν είναι καλός ρόλος, τότε να το κάνεις. Αν όχι, τότε μην το κάνεις"».
«Δεν είχα την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις εκείνη τη στιγμή. Δεν θα είχα τις απαντήσεις και με πίεζαν. Έτσι τελικά δεν συνέβη» εξήγησε.
Like father like son. Out in Atlanta on the set of my dads new movie. #Sully. Staring Tom hanks and Aaron Eckhart. pic.twitter.com/w8SoiqAhr0
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης