Adele και Ριτς Πολ διαψεύδουν τις φήμες του χωρισμού με μία κοινή εμφάνιση

Adele και Ριτς Πολ διαψεύδουν τις φήμες του χωρισμού με μία κοινή εμφάνιση

Η Adele και ο Ριτς Πολ είναι ακόμη μαζί και χαίρονται τον έρωτά τους

adele
Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες ήθελαν τη βραβευμένη με Γκράμι, Adele , να είναι στα χωρίσματα με τον δημοφιλή μάνατζερ των μεγαλύτερων αθλητών παγκοσμίως,  Ριτς Πολ.

Πριν από κάποιο διάστημα μάλιστα, η Αντέλ είχε αναγκαστεί να ακυρώσει συναυλία της εξαιτίας αυτού του λόγου. «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο», είχε ανακοινώσει η ίδια στο Instagram με δάκρυα στα μάτια.

Κι ενώ αιτιολόγησε την ακύρωση, με την πρόφαση, ότι η μισή ομάδα της είχε διαγνωστεί θετική στον Covid-19, μία ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της, αποκάλυψε στην Page Six, ότι η αιτία ήταν οι συχνοί τσακωμοί της με τον Πολ.

adele_2


«Έκλαιγε και ούρλιαζε συνέχεια στο τηλέφωνο, όταν μιλούσε με τον Ριτς. Μετά βίας μπορούσε να ολοκληρώσει τις πρόβες. Είχε συνεχώς συναισθηματικά ξεσπάσματα», είχε αναφέρει η πηγή.

Τους εν λόγω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε σχεδόν, αργότερα και ο δημοσιογράφος Σκοτ Ρόεμπεν. «Ακούγεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανήσυχη για τη σχέση της. Λέγεται ότι έφτασε σε ένα σημείο, για το οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πρόβες, όταν νιώθεις ότι δεν βρίσκεσαι εκεί, όπου σκεφτόσουν αρχικά», είπε.

Κλείσιμο


Μετά την ακύρωση των συναυλιών της, η βασίλισσα της βρετανικής μουσικής, έκανε τις δικές της προσπάθειες για να σώσει τη σχέση της και ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ, προς το σπίτι του Ριτς Πολ.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην τελετή των Grammy, φορώντας ένα τεράστιο μονόπετρο δαχτυλίδι, ακυρώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τις φήμες χωρισμού.

Το ζευγάρι αυτή τη φορά, εμφανίστηκε στην πρώτη σειρά, στον αγώνα All-Star του NBA της Κυριακής στο Κλίβελαντ. Η Adele και ο Ριτς προφανώς παρεβρέθηκαν, για να υποστηρίξουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι ένας από τους αθλητές που έχει αναλάβει ο διάσημος μάνατζερ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δυο τους, φωτογραφήθηκαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται και να κρατιούνται χέρι-χέρι.



Ειδήσεις σήμερα:

Οινούσσες: «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε» - Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό

Κρίση στην Ουκρανία: Η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης