Η Μαρία Ιωαννίδου υπέρ του Φιλιππίδη και του Κιμούλη: «Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες τους και τους πετάμε έξω;»

Η Μαρία Ιωαννίδου υπέρ του Φιλιππίδη και του Κιμούλη: «Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες τους και τους πετάμε έξω;»

Η ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά την στήριξή της στους δύο ηθοποιούς - Θεωρεί λάθος να κρίνονται για στοιχεία του χαρακτήρα τους και να «φεύγουν» από το θέατρο - Τι δήλωσε για την σχέση της με τον Βαγγέλη Σειληνό και τις αμβλώσεις που έκανε

iwannidou3
Για το #metoo και την γνωριμία της στο παρελθόν με τον Βαγγέλη Σειληνό μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε αρχικά, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τους γνώριζε και τους δύο προσωπικά.

«Εγώ δεν θα ανακατευτώ με τον βούρκο. Βγήκα να μιλήσω ευγενικά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που ήξερα, τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη, που δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τζάμπα και βερεσέ και τον Χαϊκάλη. Ήταν πράγματα που είχαν σχέση με τον χαρακτήρα τους. Ε, και; Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες τους και τους πετάμε έξω; Και μου είπαν: "Μη μιλάς εσύ. Να μασάς την τσίχλα, γιατί μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις καλά και να πας να το κάνεις για να ξεθυμάνει, γιατί φαίνεται πως σου λείπει". Αναγκάστηκα να κλείσω και το Facebook», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ιωαννίδου: "Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τσάμπα και βερεσέ"

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Σειληνό, με τον οποίο ήταν σε σχέση, ΄όταν εκείνη ήταν ακόμα 14-15 χρονών.

«Με τον Σειληνό έκανα πολλές αμβλώσεις σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και είχα και μία αποβολή πάνω στη σκηνή. Τις αμβλώσεις πήγαινα με τις φίλες μου και τις έκανα, γιατί δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Μαρία Ιωαννίδου: "Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε"


Όσο για την πρώτη τους γνωριμία, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών, μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε κι άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ, ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου κι είχα κατουρηθεί, επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός, ο φτερωτός θεός».

«Από τα 14-15 μου και μετά, είχαμε κανονική σχέση. Ήταν άγαρμπος, δεν ήξερε να προσέξει ένα κοριτσάκι, δεν ταιριάζαμε. Την πρώτη νύχτα του γάμου έκλαιγα και ζητούσα τη μαμά μου και τελικά, με πήγε», συμπλήρωσε κλείνοντας η Μαρία Ιωαννίδου.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης