Μαυρίκιος, Τατσόπουλος και κερασάκι η Αγγελική Ηλιάδη

Αρραβώνες, αναθεματισμοί, δυσανασχέτηση και αποδρομή στην ελληνική τηλεόραση

iliadi3
Ο εκτροχιασμός συνεχίζεται. Όπως και η συζήτηση περί αισθητικής. Μόνο που το πρόβλημα που θίγουν όσοι θεωρούν πως όλο αυτό το λιβάνισμα του ζεύγους Μαυρικίου δεν είναι η αισθητική των συγκεκριμένων ανθρώπων αλλά η αισθητική των εκπομπών. Των εκπομπών που θεωρούν ότι το έλασσον συνιστά μείζον. Η τηλεόραση ως περιεχόμενο κρίνεται από την κριτική όχι οι ζωές των ανθρώπων. Φυσικά ο καθένας τα ερμηνεύει όπως τον βολεύει. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης σπανίως αναγνωρίζουν τα λάθη τους και ακόμη σπανιότερα όταν τα μετανιώνουν το εννοούν.

«Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες». Τάδε έφη Σπύρος Μπιμπίλας. Και πολύ σοφά έφη.



Αρκετά όμως. Να ζήσουν οι συγκεκριμένοι κι εμείς μακάρι να αναζητούμε την ψυχαγωγία όχι στο πλατύσκαλο αλλά στην κορυφή. Και να καταλάβουμε πως ότι δεν μας κάνει να κλαίμε δε σημαίνει ότι μας χαροποιεί. Ενίοτε μας θλίβει. Για πολλούς λόγους.

Επιτυχία η συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στο «Πρωινό». Δύσκολη συνέντευξη και φάνηκε προς το τέλος της, όπου ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσε να συμμαζέψει την κατάσταση. Δεν θα σχολιάσω τα λεγόμενα του Τατσόπουλου. Είναι η άποψή του, την καταθέτει, φέρει την ευθύνη της και επιχειρηματολογεί. Θα σχολιάσω όμως την χιουμοριστική αναφορά του στις ικανότητες του Σταμάτη Γονίδη που ήταν πραγματικά απολαυστική, στα όρια του απίθανου τρολαρίσματος. Τι ζούμε, Παναγιά μου!

Η Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε σήμερα ως καλεσμένη τον λόγο από την Φαίη Σκορδά για τον σχολιασμό της, την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο της «Φάρμας» όπου αποχωρούσε λόγω της απώλειας του πατέρα της, λέγοντας πως οι αντιδράσεις της είχαν μονταριστεί και προβλήθηκε κάτι πολύ πιο ήπιο. Δηλαδή η Αγγελική Ηλιάδη θεωρεί ότι υπήρχε περίπτωση η Φαίη να το γνώριζε και να σχολίαζε; Κάπου ίσως χρειάζεται λίγη σύνθετη σκέψη πριν μιλήσουμε. Και εν προκειμένω η επίθεση ήταν άδικη. Η τηλεοπτική εικόνα κρίνεται και αυτήν είδαμε όλοι. Και η Φαίη.



Η ενημέρωση πρέπει να πάψει να μετράται πλέον με το δυναμικό κοινό. Δεν είναι εμπορικό προϊόν και δεν συνιστά τηλεοπτικό περιεχόμενο που αφορά τους πολύ νεότερους οι οποίοι επιλέγουν άλλου είδους τρόπους ενημέρωσης. Επίσης καλό θα ήταν οι μετρήσεις να γίνονται με απόλυτο αριθμό τηλεθεατών. Όπως επίσης είναι διαφορετικό να μιλάς για τηλεθέαση μιας εκπομπής δίωρης και άλλο τετράωρης και αυτό αφορά και την ψυχαγωγία…

Το κουιζάκι μας: Ποια πανελίστρια ονειρεύτηκε ότι θα γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη αλλά τελικά «αλλάξανε τα πλάνα μου» τραγουδά το κανάλι και διατηρεί στην παρουσίαση ό,τι επέλεξε;

Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή γιατρού για τη χορήγηση όλων των φαρμάκων ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Το τραγούδι μανιφέστο κατά του Ερντογάν «θα περάσει κι αυτό το βάσανο» που ενοχλεί το περιβάλλον του «σουλτάνου»

Δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης