Μίνκα Κέλι: Αρνήθηκε να κάνει γυμνές σκηνές στο πρώτο γύρισμα της σειράς Euphoria - Τι είπε ο σκηνοθέτης

Η ηθοποιός επέλεξε εκείνη πότε θα κάνει γυμνές σκηνές για την τηλεοπτική σειρά - Έθεσε όρο στον σκηνοθέτη πως αν δεν νιώθει άνετα, δεν θα εμφανίζεται γυμνή μπροστά στην κάμερα

Αν η Μίνκα Κέλι έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Euphoria, αυτές αφορούν τις ερωτικές σκηνές.

Όπως αποκαλύπτει στο Vanity Fair η 41χρονη ηθοποιός, δεν ένιωθε καθόλου άνετα, όταν χρειάστηκε να γδυθεί στο σετ των γυρισμάτων.


«Ήταν η πρώτη μου ημέρα σαν επισκέπτρια σε αυτή τη σειρά και μου ζήτησαν να σταθώ όρθια και να γδυθώ. Δεν ήταν καθόλου άνετο», δήλωσε η ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη σκηνή, όπου η Σαμάνθα γυρίζει στο σπίτι της, μετά από μία βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της και η Μάντι τη βοηθά να ξεκουμπώσει το φερμουάρ του φορέματός της.


«Ο σκηνοθέτης σκέφτηκε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν το φόρεμά μου έπεφτε στο έδαφος και εγώ του είπα πως θα ήθελα πολύ να κάνω αυτή τη σκηνή, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε το φόρεμά μου. Μου είπε οκ, δεν δίστασε καν. Και τράβηξε μια όμορφη σκηνή τελικά, και πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε», δήλωσε.

Όπως εξήγησε αργότερα, υπήρχαν αρκετές γυμνές σκηνές στο σενάριο, όμως ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή, γιατί η ίδια δεν ένιωθε άνετα.


«Υπάρχουν στιγμές, όπου ο χαρακτήρας μου, η Σαμάνθα εμφανίζεται τόπλες, όμως εξήγησα ότι δεν είναι και κάτι απολύτως απαραίτητο. Και τελικά, δεν έγινε», ανέφερε και στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως ο σκηνοθέτης ποτέ δεν την πίεσε να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στον φακό, αν η ίδια δεν το ήθελε.




Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Στο νοσοκομείο ανήλικη που μέθυσε σε κλαμπ στο Ηράκλειο

Η αστυνομία του Καναδά «έκλεισε» το κέντρο της Οτάβα και απομάκρυνε διαδηλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr