Η Ζεντάγια για τη σειρά «Euphoria»: «Το τελευταίο επεισόδιο μου άφησε σημάδια, σωματικά και συναισθηματικά»

Η Ζεντάγια για τη σειρά «Euphoria»: «Το τελευταίο επεισόδιο μου άφησε σημάδια, σωματικά και συναισθηματικά»

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Ρου Μπέννεττ μίλησε για την προσπάθεια της ηρωίδας της να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά - Πώς επηρέασε την ίδια ο ρόλος της

zendaya
Η νέα σειρά του HBO «Euphoria», που έχει γνωρίσει το τελευταίο διάστημα τεράστια επιτυχία, φαίνεται πως είναι κάθε άλλο παρά «εύκολη υπόθεση» για την Ζεντάγια.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Ρου Μπέννεττ, μία κοπέλα που αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά. Αν και στις δύο πρώτες σεζόν, έχει καταφέρει να κρύψει από όλους την «αδυναμία» της, στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και επικρατεί το χάος.


Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Ζεντάγια μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα και αποκάλυψε επίσης, πως το τελευταίο επεισόδιο ήταν για εκείνη το πιο «ζόρικο» σημείο της παραγωγής.

«Χρειάστηκε να τραυματίσω τον εαυτό μου. Έχω ακόμα μερικές ουλές στα πόδια μου και αρκετούς μώλωπες. Ήταν ένα πραγματικά έντονο επεισόδιο… Η βασική ιδέα έμεινε η ίδια. Η Ρου διαλύει τη ζωή της και της βάζει φωτιά, πιάνει πάτο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Στο εν λόγω επεισόδιο, η ηρωίδα της καυγαδίζει άσχημα με τη μητέρα της και την αδερφή της και ανταλλάσσουν πολύ βαριά λόγια μεταξύ τους. Τότε η Ρου Μπέννεττ κλωτσάει με δύναμη την πόρτα, την σπάει και εισβάλλει στο δωμάτιο της αδερφής της, σε μία προσπάθειά της να βρει τα ναρκωτικά της και να τα πουλήσει στη Λόρι για να βρει χρήματα και να μη βρεθεί μπλεγμένη σε χειρότερες καταστάσεις.

Αφού μαθαίνει ότι τα ναρκωτικά της βρίσκονται πλέον, στη λεκάνη της τουαλέτας, όπου και τα πέταξε η αδερφή της, συμφωνεί να μπει στο νοσοκομείο. Τελευταία στιγμή, όμως, «το στερητικό σύνδρομο της αλλάζει γνώμη».

Κλείσιμο

«Ήταν τόσο έντονο και τρομακτικό αυτό το επεισόδιο, και προφανώς κάτι απίστευτα επιβαρυντικό συναισθηματικά, αλλά και σωματικά. Επίσης, νοιάζομαι για τη Ρου και δεν το αντέχω, όταν πονάει. Νομίζω ότι σε όλο το επεισόδιο, υπάρχει τόσος πόνος που βγαίνει στην επιφάνεια, και επίσης διασταυρώνεται με την αποτοξίνωσή της, η οποία είναι εξαιρετικά επώδυνη σωματικά», δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Ζεντάγια εξηγεί πως η ηρωίδα της στο σημείο που την αφήνει η 2η σεζόν, βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα επώδυνη κατάσταση και δίνει spoilers για την εξέλιξη του ταξιδιού της Ρου.


«
Το ταξίδι της Ρου είναι επίπονο και για το μυαλό και το σώμα της καθώς τρέχει να ξεφύγει από την αστυνομία, τρέχει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ανεβαίνει τις πύλες και δραπετεύει από εγκληματίες. Σε όλη τη διαδρομή παλεύει με το στερητικό σύνδρομο και συχνά πονάει το στομάχι της. Στην πορεία καταστρέφει τα πάντα, χτυπώντας ανθρώπους και εκθέτοντας αλήθειες, που μπορούν να έχουν ολέθριες συνέπειες. Αφού κλέβει από μια πλούσια οικογένεια και παραδίδει χρήματα και πολύτιμα υπάρχοντα στη Λόρι, ζητά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της στέρησής της και της χορηγείται μορφίνη. Τρέμει τόσο πολύ που η Λόρι πρέπει να κάνει πολλές προσπάθειες να τη σώσει. Όταν ξυπνά, είναι κλειδωμένη μέσα στο σπίτι και πρέπει να σκαρφαλώσει από ένα διώροφο παράθυρο για να βγει έξω. Αν και δραπέτευσε, ο κίνδυνος έχει τελειώσει ακόμα, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της», αποκάλυψε η ηθοποιός για την συνέχεια της σειράς, κλείνοντας τη συνέντευξή της.



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του

O πόλεμος των Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης