Η Γη της Ελιάς: Οι αλήθειες που «βγαίνουν στο φως» για τον Θεοδόση δεν αρέσουν σε κανέναν

Η Γη της Ελιάς: Οι αλήθειες που «βγαίνουν στο φως» για τον Θεοδόση δεν αρέσουν σε κανέναν

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από την Κυριακή 20 εώς την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου - Στις 21:00, στο MEGA

Η_γη_της_ελιας_150-153__9___1_
«Η γη της ελιάς» έρχεται από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, κάθε βράδυ στις 21:00, στο MEGA, με επεισόδια γεμάτα αγωνία, εντάσεις, εξομολογήσεις και πάθη.

Επεισόδιο 150 (Κυριακή 20 Φεβρουαρίου)
Όλα δείχνουν ότι το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα. Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα, παρακολουθούν άναυδοι τον Νικήτα να τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί. Οι αλήθειες που ακούν για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου. Ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδελφό του, αλλά ο Νικήτας φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλα αυτά, ο Νικήτας αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του. Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ανέστη και τον Δημήτρη, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκαναν και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Αθηνά και ο Ιάκωβος ζουν το δικό τους αδιέξοδο, καθώς τα συναισθήματά τους φουντώνουν. Τελικά, οι αντιστάσεις τους δεν θα αποδειχθούν τόσο ισχυρές…

Η_γη_της_ελιας_150-153__1_

Επεισόδιο 151 (Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου)
Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς. Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο. Ο Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της. Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν. Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και ο Νικήτας θυμούνται τα παλιά και σε μια από τις βόλτες τους συναντούν τη Μυρτάλη. Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει. Η Αθηνά καλεί τον Ιάκωβο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά για κακή τους τύχη η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους.

Η_γη_της_ελιας_150-153__2_
Κλείσιμο

Επεισόδιο 152 (Τρίτη 22 Φεβρουαρίου)
Η Αθηνά και ο Ιάκωβος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία η οποία έχει σοκαριστεί. Ο Μάνος επιμένει στο τελεσίγραφο που έδωσε στη Μαρίνα, όμως εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν. Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα. Ο Νικήτας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο. Η Άννα και ο Λεωνίδας σχεδιάζουν να αγοράσουν θερμοκήπιο με σκοπό να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Η Χάιδω μαθαίνει πως ο Βαφέας θα αποφυλακιστεί με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του και αποφασίζει να ξαναπάρει τον νόμο στα χέρια της.

Η_γη_της_ελιας_150-153__7_

Επεισόδιο 153α (Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου)
Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη. Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.

Η_γη_της_ελιας_150-153__8_

Επεισόδιο 153β (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου)
Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ. Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στεναχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Η_γη_της_ελιας_150-153__4_

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Αθανασόπουλος
Guest: Μαρία Φιλίππου, Χρύσα Παπά
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021



Ειδήσεις σήμερα:

Διασώστες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν για τη διάσωση εγκλωβισμένων στο Euroferry Olympia

Νέα μήνυση στον ντράμερ Γιώργο Γιαννόπουλο - Πέντε γυναίκες τον καταγγέλλουν για σεξουαλική κακοποίηση

«Δημιουργείται σύγχυση και πιθανή παραπλάνηση της κοινής γνώμης», λέει η Ενωση Ιατροδικαστών για την υπόθεση της Πάτρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης