Γιώργος Γιαννόπουλος: Πέντε γυναίκες τον καταγγέλλουν για σεξουαλική κακοποίηση

Γιώργος Γιαννόπουλος: Πέντε γυναίκες τον καταγγέλλουν για σεξουαλική κακοποίηση

Νέα «βόμβα» για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ μετά την υπόθεση με την 6χρονη - Οι πέντε γυναίκες υποστηρίζουν ότι όλες τους ήταν ανήλικες όταν τις κακοποίησε - Οι καταγγέλλουσες δεν σχετίζονται μεταξύ τους

giannopoulos33
Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος μετρά ήδη μια πρωτόδικη καταδίκη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας το 2011.

Σήμερα, ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του Γιώργου Γιαννόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον Γιώργο Γιαννόπουλο όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους να μάλιστα των 12 ετών. Την αναφορά τους εξετάζει η εισαγγελία προκειμένου να οποία θα εξετάσει άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Κατά τις πληροφορίες, οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον μουσικό δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καταγγέλλουσες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα και άλλων κοριτσιών, τα οποία δεν μπορεί παρά να κληθούν για κατάθεση.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Π. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις Ελληνες μεταξύ των αγνοουμένων στο πλοίο στην Κέρκυρα

Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρά «παζάρια» από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης