Μέγκαν Φοξ: «Έκπληκτη» από την είδηση ότι ο Μπράιαν Όστιν Γκριν περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Μέγκαν Φοξ: «Έκπληκτη» από την είδηση ότι ο Μπράιαν Όστιν Γκριν περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Αν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχουν προχωρήσει και οι δύο στις ζωές τους, η ηθοποιός δεν περίμενε ότι ο πρώην σύζυγός της θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί

fo
Έκπληκτη η Μέγκαν Φοξ από τα νέα για το παιδί που περιμένει ο πρώην σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2019 και μάλιστα, πριν δύο μόλις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους, η Μέγκαν Φοξ δεν περίμενε ο πρώην σύζυγός της να αποκτήσει κι άλλο παιδί.


Πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Φοξ δήλωσε στο US Weekly: «Η Μέγκαν έμεινε έκπληκτη, όταν άκουσε για την εγκυμοσύνη της Σάρνα Μπέρζες. Ήξερε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μία νέα σχέση, αλλά δεν της πέρασε καν από το μυαλό ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί».


Παρά την έκπληξή της ωστόσο, δεν είναι νευριασμένη, ούτε νιώθει άσχημα με τις εξελίξεις. «Γενικότερα, η Μέγκαν προσπαθεί να μη δίνει τόση προσοχή στο τι κάνει στη ζωή του ο πρώην της. Την ενδιαφέρει μονάχα να ξέρει ότι είναι εκεί για τα παιδιά τους και να νιώθουν ότι ο πατέρας τους δεν τα εγκατέλειψε», προσθέτει η ίδια πηγή.

Οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Μπόντι, Τζέρνεϊ και Νόα και για χάρη τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από την αρχή κιόλας του χωρισμού τους.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης