Snoop Dogg: «Ανάξιες» θεωρεί τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση

Snoop Dogg: «Ανάξιες» θεωρεί τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση

Ο ράπερ υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι ψευδείς και έχουν σκοπό το οικονομικό της όφελος - «Ο κος Broadus (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με την κυρία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπός του

snoop
Στη γυναίκα που τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά, απάντησε ο Snoop Dogg.

Ο διάσημος ράπερ δήλωσε πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι ψευδείς και έχουν σκοπό το οικονομικό της όφελος, καθώς ζήτησε από τον ίδιο και τον συνεργάτη του, Don «Magic» Juan αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων.


Η γυναίκα που συστήθηκε με το ψευδώνυμο Jane Doe, καθώς θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, υποστηρίζει πως κακοποιήθηκε από τους δύο άνδρες το 2013, μετά από συναυλία τους στην Καλιφόρνια, όπου και συμμετείχε ως χορεύτρια.

Η ίδια αναφέρει πως ενώ αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της εκείνο το βράδυ, το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan. Όταν σηκώθηκε, τον είδε από πάνω της να προσπαθεί να βάλει το μόριό του στο στόμα της.

Κλείσιμο
snoopdogg

Έπειτα της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο στούντιο του Snoop Dogg κι εκείνη, φοβούμενη για την καριέρα της, δέχτηκε. Εκεί όμως, δεν είχε να αντιμετωπίσει πια τον Juan, αλλά τον διάσημο ράπερ του «Who Am I?».

«Δεν ένιωθα καθόλου άνετα σε εκείνο το στούντιο, πήγα στο μπάνιο και ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε πίσω μου. Τότε, ο Snoop Dogg μπήκε μέσα με το εσώρουχό του κατεβασμένο και άρχισε να πιέζει το μόριό του κοντά στο πρόσωπό μου, προσπαθώντας να με εξαναγκάσει σε στοματικό σεξ. Όταν με είδε να κλαίω, ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά μου κι ολοκλήρωσε την πράξη του επάνω στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου», καταγγέλει η Jane Doe.

Ο ίδιος φυσικά, από την πλευρά του δεν δέχεται καμία κατηγορία και χαρακτηρίζει τη γυναίκα «απατεώνα» που προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της σε ανάρτησή του στο Instagram.


Εκπρόσωπος του ράπερ υποστηρίζει στην Page Six: «Επινόησε μία ιστορία, γνωρίζοντας ότι ο Snoop Dogg εμφανίζεται στο Super Bowl σε τρεις ημέρες και θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως αρνητική διαφήμιση. Έχει κατασκευάσει ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 8 χρόνια. Ο κος Broadus (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με την κυρία. Το σχέδιό της είναι αισχρό και ζημιώνει τα πράγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά».




Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Χαλάει» ο καιρός από το απόγευμα: Πού περιμένουμε βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης