Η Μέγκαν Φοξ δηλώνει ανακουφισμένη που εκδόθηκε επιτέλους το διαζύγιο από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν

Η Μέγκαν Φοξ δηλώνει ανακουφισμένη που εκδόθηκε επιτέλους το διαζύγιο από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν

2 χρόνια μετά την κατάθεση της αίτησης του διαζυγίου, οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν 

megan_brian_2
Πολύ ευχαριστημένη και... ανακουφισμένη δηλώνει η Μέγκαν Φοξ, αφού το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν επιτέλους διευθετήθηκε.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο του 2019. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Μέγκαν Φοξ προχώρησε τη ζωή της και έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Μασίν Γκαν Κέλι.


«Έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι πολύ ευχαριστημένη που επιτέλους διευθετήθηκε το θέμα του διαζυγίου. Είναι ευγνώμων για τη δικηγόρο της και τον τρόπο που την καθοδήγησε όλο αυτό το διάστημα», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Φοξ στην Page Six.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν κάποια από τις δύο πλευρές θα πρέπει να πληρώσει διατροφή. Επιπλέον, δεδομένου ότι το ζευγάρι δεν είχε συνάψει προγαμιαία συμφωνία, και σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, θα πρέπει να χωρίσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν, κατά τη διάρκεια του 10ετούς γάμου τους.

Κλείσιμο
greenfox

Βέβαια, θα μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, γεγονός που είχε ξεκαθαρίσει η Μέγκαν Φοξ από την ημέρα που κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου της, τον Νοέμβριο του 2020.

Και οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις από την πρώτη κιόλάς ημέρα του χωρισμού τους για χάρη των παιδιών τους. Τόσο η ηθοποιός, όσο κι ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχουν προχωρήσει στις ζωές τους και δείχνουν ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης