Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αποκάλυψε ότι... κοιμόταν όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στα Όσκαρ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αποκάλυψε ότι... κοιμόταν όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στα Όσκαρ

Διαβάστε όσα δήλωσε ο ηθοποιός

benedict_cumberbatch
Η ημέρα των Όσκαρ πλησιάζει και η αγωνία των ηθοποιών του Χόλιγουντ κορυφώνεται.

Ωστόσο, ένας από τους πιο αξιοσημείωτους υποψηφίους για το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς,
 δεν φάνηκε να είχε ιδιαίτερο άγχος.

Όσο οι υπόλοιποι περίμεναν αγωνιωδώς τις ανακοινώσεις για τις φετινές υποψηφιότητες, ο Κάμπερμπατς αποκάλυψε ότι... κοιμόταν!

Ο ηθοποιός που φλερτάρει με την πρωτιά για τον ρόλο του στην ταινία 
The Power of the Dog, παραδέχθηκε στους New York Times, ότι ήταν ο τελευταίος που ενημερώθηκε για την υποψηφιότητά του.



Ο Βρετανός σταρ περιέγραψε τη στιγμή που το έμαθε, ενώ αναφέρθηκε και στο συγκινητικό email που έλαβε από κάποιον στο Netflix:

 
«Νομίζω ότι όλοι το άκουσαν [υποψηφιότητα για Όσκαρ] εκτός από εμένα. Κοιμόμουν και δεν άνοιξα το τηλέφωνό μου. Έλαβα ένα email χθες το βράδυ από κάποιον στο Netflix που έλεγε: «Κοίτα, ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε τόσο περήφανοι, είναι μια τόσο υπέροχη ταινία και μια τόσο υπέροχη ερμηνεία».

Θέλω να πω, ήταν ένα υπέροχο, όμορφο email. Και είπα, «Ω, Θεέ μου, θα συμβεί αύριο… Είμαι πατέρας τριών μικρών αγοριών και είμαι μόνος μου - η γυναίκα μου είναι στη Νέα Υόρκη - έτσι προσπαθώ να τα ετοιμάσω για το σχολείο και να τα πάρω σε ένα αυτοκίνητο, και να τα πάω. Αλλά κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποίησα, «Ω, το τηλέφωνό μου, καλύτερα να το πάρω», ακριβώς τη στιγμή που τελειώναμε το πρωινό.



Το ενεργοποίησα λοιπόν και εξήγησα σε τρία κάπως μπερδεμένα προσωπάκια τι σήμαινε και γιατί γελούσα και χαμογελούσα πολύ, και είχαν διαφορετικές απαντήσεις. Δεν μιλάω για την ιδιωτική μου ζωή, αλλά ότι είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να μοιραστώ. Ήταν μια υπέροχη στιγμή να έχω με τα αγόρια μου».

Οι ηθοποιοί που διεκδικούν το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, είναι:
Χαβιέρ Μπαρδέμ - «Being the Ricardos»
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - «Η Εξουσία του Σκύλου»
Αντριου Γκάρφιλντ - «Tick Tick... Boom!»
Γουιλ Σμιθ - «King Richard»
Ντένζελ Γουάσινγκτον - «The Tragedy of Macbeth»




Το Power of the Dog βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Σάβατζ, που κυκλοφόρησε το 1967 και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να φύγει χωρίς βραβείο από την τελετή των Όσκαρ. 

Στην υπόθεση, ο χαρισματικός κτηνοτρόφος Φιλ Μπέρμπανκ προκαλεί φόβο και θαυμασμό στους γύρω του. Όταν ο αδελφός του φέρνει στο σπίτι τη νέα του γυναίκα και τον γιο της, ο Φιλ τούς βασανίζει μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να ερωτευτεί. Ταυτόχρονα και οι Κρίστεν Ντανστ, Τζέσε Πλέμονς και Κόντι Σμιτ-Μακφί έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις ερμηνείες τους.

Η ταινία συνολικά διεκδικεί 12 βραβεία τη μεγάλη βραδιά της 27ης Μαρτίου στο Λος 'Αντζελες: Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, α' ανδρικού ρόλου για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, β΄ γυναικείου ρόλου για την Κρίστεν Ντανστ, β' ανδρικού ρόλου για τον Τζέσε Πλέμονς, διασκευασμένου σεναρίου, μουσικής, φωτογραφίας, μοντάζ, σκηνικών, σκηνογραφίας και ήχου.

Η Εξουσία του Σκύλου | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η  Τζέιν Κάμπιον που ανέλαβε τη σκηνοθεσία του φιλμ, κατάφερε στα φετινά Όσκαρ κάτι που μέχρι στιγμής, καμία γυναίκα σκηνοθέτιδα δεν είχε πετύχει.

Μετά από 12 χρόνια αδράνειας στον κινηματογραφικό χώρο, η 67χρονη Νεοζηλανδή είναι η μόνη γυναίκα που κερδίζει για δεύτερη φορά υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας.


Τελευταίες ειδήσεις


Ο ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος στο Εφετείο με την κατηγορία αποπλάνησης 6χρονης


Πολλά τα ερωτήματα για τα τρία αδέρφια στην Πάτρα - «Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς εξήγηση»

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης