Η Ελένη Μενεγάκη καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, με μία φωτογραφία από το πανέμορφο Λαγονήσι.
Αν και αρχικά οι follower της νόμισαν ότι βρίσκεται στην Άνδρο με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου, η παρουσιάστρια απάντησε πως είναι στο Λαγονήσι για κάποιο γύρισμα.
Η φωτογραφία που δημοσίευσε συγκέντρωσε αμέτρητα likes και σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να σχολιάζουν πόσο όμορφη δείχνει χωρίς μακιγιάζ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς