Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση.
Ο 31χρονος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, οδηγώντας τη μηχανή του.
Η εκπομπή «Τι λες τώρα» μετέφερε το ρεπορτάζ για το τραγικό συμβάν και αναφέρθηκε πως οι συνάδελφοι του ηθοποιού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Αφού μάλιστα, επικοινώνησαν με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρο Ήβη, Μ. Μάτσα, η οποία και είχε επικοινωνήσει προηγουμένως με τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη, επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ενημερώθηκε για τον θάνατο του ηθοποιού και βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν, αφού μόλις χθες γιόρταζαν μαζί τα γενέθλια της καλής τους φίλης και συναδέλφου, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.