Έκρηξη στη Συγγρού: Έσπασαν τζάμια, έπεσαν τα κουφώματα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου - Δείτε φωτογραφίες

Έκρηξη στη Συγγρού: Έσπασαν τζάμια, έπεσαν τα κουφώματα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου - Δείτε φωτογραφίες

Συγκλονιστικές εικόνες «ανέβασε» ο ηθοποιός στο Instagram - «Θα μπορούσε να μην ζούσαμε» έγραψε η σύζυγός του σtο Facebook

xaralampopoulos-main
«Σκηνικό πολέμου» δημιούργησε η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο εξαώροφο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού.

Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε πολλά γειτονικά κτίρια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο ηθοποιός μένει ακριβώς απέναντι, από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.

Πριν λίγη ώρα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από τη ζημιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά του, όσο και από το συμβάν.

Όχι μόνο έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του, αλλά έπεσαν μαζί και τα κουφώματα. «Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε πάνω στο πρώτο στιγμιότυπο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

χαραλαμποπουλος
Κλείσιμο

Σε δεύτερο story που ανάρτησε, με μία θολή εικόνα, περιγράφει τη ζάλη που του προκάλεσε το σοκ που έζησε. «Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη».

χαραλαμποπουλος2

Τέλος, δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο από την χαοτική εικόνα που επικρατούσε στον δρόμο κάτω από το σπίτι του το πρωί, με τα οχήματα της πυροσβεστικής να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά την έκρηξη. «Τι μας ξημέρωσε», έγραψε χαρακτηριστικά. 

χαραλαμποπουλος3

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!» έγραψε από την πλευρά της στο Facebook η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου. 



Εκτός από τον ηθοποιό, τον «τρόμο» έζησαν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, που βρίσκονταν στα σπίτια τους την στιγμή που σημειώθηκε η έκρηξη.

«Αν δεν ήταν αργία θα θρηνούσαμε πολλά θύματα», δήλωσαν οι γείτονες σοκαρισμένοι ακόμα από την έκρηξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ωστικό κύμα που ακολούθησε έκανε τους περίοικους να τρομοκρατηθούν και να βγουν στο δρόμο. Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ οι τζαμαρίες των περισσότερων κοντινών κτιρίων έχουν καταστραφεί.

«Ειδαμε από την τηλεόραση ότι έγινε μια μεγάλη έκρηξη, επειδή έχουμε τη σχολή χορού στο διπλανό κτίριο από το σημείο που έγινε η έκρηξη. Ήρθα κατευθείαν εδώ, μίλησα με τον προϊστάμενο της πυροσβεστικής και ανεβήκαμε επάνω και ειδαμε ότι οι ζημιές είναι τεράστιες . Μύριζε πολύ έντονα υγραέριο και είδα ότι υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας που έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη τρύπα, είναι όλα γκρεμισμένα, έχουν σπάσει τα πάντα κι έπειτα ήρθε ενημέρωση στην πυροσβεστική να εκκενώσει το κτίριο γιατί υπάρχει διαρροή υγραερίου. Ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια του διπλανού κτιρίου που έγινε η έκρηξη, μας είπε ότι ο αδερφός της ήταν σε εκείνο το σημείο, ενημερώσαμε τις αρχές, τον βρήκαν τον άνθρωπο ήταν τραυματισμένος και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο», ανέφερε στο protothema.gr ο κος Μιχάλης, ιδιοκτήτης σχολής, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Ένας οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα περνούσε από την αριστερή λωρίδα της Λεω. Συγγρού αναφέρει ότι το ωστικό κύμα τον πέταξε στα δεξιά. Όπως εξήγησε, ο ίδιος σώθηκε επειδή είχε κλειστά τα τζάμια που τον προστάτευσαν από τα χειρότερα. Ο οδηγός για λίγη ώρα είχε πόνο στα πλευρά, ενώ δεν άκουγε, κάτι που επανήλθε λίγη ώρα αργότερα.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα αργίας: Πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, δημόσιο, σχολεία και καταστήματα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης