Κατερίνα Λιόλιου: «Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US, όπως υπάρχουν και στη ζωή»
Τι είπε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή
Συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε η τραγουδίστρια και φετινή νικήτρια του J2US,Κατερίνα Λιόλιου στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Σχολιάζοντας τη νίκη της στο J2US μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε ότι: «Tο J2US ήταν πολύ κουραστικό, κάναμε πολλές πρόβες αλλά αποκόμισα τόσα πολλά πράγματα που θα το έκανα ξανά αύριο κιόλας».
Για την συμπαίκτριά της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε πως ήταν πολύ πρόθυμη και τελειομανής, δούλεψαν σκληρά και έτσι κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο σόου.
Παράλληλα, η Κατερίνα Λιόλιουπαραδέχτηκε ότι υπήρχαν κλίκες στο J2US: «Όπως υπάρχουν και στη ζωή, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Η νίκη στο J2US είναι πιο πολύ επιβεβαίωση για τους κόπους σου, δεν έχει κάποιο χρηματικό έπαθλο».
Κλείσιμο
Ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, ανέφερε ότι διανύει μία περίοδο ξεκούρασης σημειώνοντας ότι: «Τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.