Η δημοσιότητα και οι παπαράτσι δημιούργησαν ψυχικά προβλήματα στη Μπέλα Χαντίντ - «Δεν μπορώ να πάω ούτε για ποτό»

Η δημοσιότητα και οι παπαράτσι δημιούργησαν ψυχικά προβλήματα στη Μπέλα Χαντίντ - «Δεν μπορώ να πάω ούτε για ποτό»

Το διάσημο μοντέλο ανοίχτηκε σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει - Πώς τα διαχειρίζεται και πώς επηρεάζουν τη ζωή της

hadid
Αν και η ζωή της φαντάζει ιδανική, μοιρασμένη ανάμεσα σε πολυτελείς εκδηλώσεις, φανταχτερές πασαρέλες και πανάκριβα σύνολα, η Μπέλα Χαντίντ  δεν δηλώνει ευτυχισμένη με τίποτα από όλα αυτά.

Μιλώντας στο περιοδικό WSJ, το 25χρονο μοντέλο δήλωσε πως η ψυχική της υγεία δεν είναι καλή και η βασική αιτία δεν είναι άλλη από το άγχος.

Ζώντας τόσα χρόνια με τους παπαράτσι να παρακολουθούν τις κινήσεις της, η Χαντίντ δεν αντέχει άλλο την πίεση των media, αλλά ούτε και το κοινό που ασχολείται συνεχώς με την εικόνα της.


«Θέλω να βγω από το σπίτι μου και πλέον, δεν μπορώ να το κάνω. Νιώθω τόσο άγχος για το σύνολο που θα φορέσω, το πώς θα περπατήσω, που θα πάω. Κι αν τώρα με δουν οι παπαράτσι; Και πώς θα με σχολιάσουν; Αυτές τις ερωτήσεις έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Και φτάνω να σκέφτομαι: "Τελικά όλο αυτό με κάνει ευτυχισμένη;"», αναφέρει χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, από την αρχή κιόλας της καριέρας της, όταν ακόμα μεσουρανούσε στις πασαρέλες ως «αγγελάκι της Victoria's Secret», δεν ένιωθε ποτέ άνετα.
Κλείσιμο
bella-hadid-depression

Στο παρελθόν, η Μπέλα Χαντίντ είχε αναφερθεί ξανά στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει πως πολύ συχνά δυσκολεύεται να διαχειριστεί την αγοραφοβία της, αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικής συναναστροφής και συχνά, παθαίνει κρίσεις πανικού, λόγω του άγχους που την κυριεύει.

«Όσο ήμουν νέα, δεν είχα καταλάβει ότι κάτι πηγαίνει λάθος με τον ψυχισμό μου. Όσο πλησίαζα τα 20, όμως, γινόταν όλο και πιο έντονο. Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και το να πας για ένα ποτό με αυτό το άγχος», είχε δηλώσει.


Το διάσημο μοντέλο έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο, μετά από καταθλιπτικά επεισόδια ή από νευρικό κλονισμό. Ωστόσο, η ίδια νιώθει πως ακόμα κι ο ψυχολόγος, στον οποίο έχει μιλήσει, δεν μπορεί να την κατανοήσει, αν δεν ζήσει τη ζωή της.

«Πιστεύω πως αν μιλήσω ανοιχτά για όλα αυτά, η κατάστασή μου θα βελτιωθεί. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να σκέφτομαι πως μέσα από το κάθε ρούχο, όλοι είμαστε ίδιοι», κατέληξε.




Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης