Η Κιμ Καρντάσιαν διασκεδάζει, όσο ο Κάνιε Γουέστ... υποφέρει

Η Κιμ Καρντάσιαν διασκεδάζει, όσο ο Κάνιε Γουέστ... υποφέρει

Ανεβάζει φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι από τις Μπαχάμες - Σε μια φωτογραφία φαίνεται η σκιά του ανθρώπου που τη φωτογραφίζει με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον

kim-kardashian_2
H Κιμ Καρντάσιαν δεν αφήνει το δράμα του πρώην της, Κάνιε Γουέστ να την επηρεάσει και να της χαλάσει την ψυχολογία. Χθες η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Μπαχάμες, όπου πήγε με τον αγαπημένο της Πιτ Ντέιβιντσον«Μητέρα φύση», έγραψε στη λιτή λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες η Κιμ.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους αναρωτήθηκαν αν oι συγκεκριμένες φωτογραφίες «επισημοποιούν» στα social media τον δεσμό της με τον Πιτ, καθώς φαίνεται η σκιά εκείνου που τη φωτογραφίζει. Την ίδια ώρα στο σπιτικό της Κιμ επικρατεί αναβρασμός καθώς ο πρώην σύζυγός της, την κατηγορεί δημόσια ότι δεν μπορεί να βλέπει όποτε θέλει τα τέσσερα παιδιά του.
Kim_Kardashian_1
Kim_Kardashian_2
Kim_Kardashian_3
Kim_Kardashian_4
Στο στιγμιότυπο που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram της φαίνεται η σκιά κάποιου να την φωτογραφίζει. Οι followers της λένε πως είναι ο αγαπημένος της και κατά αρκετά χρόνια μικρότερός της Πιτ Ντέιβιντσον


Κάνιε Γουέστ κατά Κιμ: Έχει τον Πιτ Ντέιβιντσον στο σπίτι και δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου

Ανάμεσα στους δύο πρώην, ο «πόλεμος»  καλά κρατεί, αφού το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στα μαχαίρια μετά το διαζύγιo. Ο διάσημος ράπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Hollywood Unlocked», κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι δεν τον αφήνει να μπει στο σπίτι να δει τα παιδιά του, καθώς εκείνη έχει μέσα τον νέο της σύντροφο Πιτ Ντέιβιντσον.

Η έκπληξή του όταν πήγε να μπει στο σπίτι και να πάρει τα παιδιά του
Ο Κάνιε Γουέστ στη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι προς μεγάλη του έκπληξη, του αρνήθηκε η πρόσβαση στο σπίτι. «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, όταν πήγα να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, η ασφάλεια ήταν ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Αλλά δεν ήθελα να διαφωνήσω γι' αυτό. Έτσι απλά πήγα τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά πήγα και τα ξαναπήρα. Όταν τα επέστρεψα στο σπίτι, η Νορθ μου λέει: «Θέλω να ανέβεις πάνω και να δεις κάτι». Και αισθάνθηκα να είναι σαν: «Ωχ, ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει να δει κάτι. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να μπει μέσα».

Ο Γουέστ ισχυρίζεται ότι αυτός και η Καρντάσιαν δεν έχουν συζητήσει ποτέ τους περιορισμούς και τους κανόνες που έχουν να κάνουν με την πρόσβασή του στο πρώην κοινό τους σπίτι.

«Η κόρη μου ήθελε να μπω μέσα», συνέχισε ο Γουέστ. «Είναι σαν να είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια να με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου».

Κλείσιμο
Ο ράπερ αναφέρεται προφανώς σε έναν λογαριασμό TikTok που ξεκίνησε η Καρντάσιαν με την κόρη τους Νορθ.

Ο Γουέστ συνέχισε, λέγοντας ότι έστειλε δύο ξαδέρφες του να μιλήσουν με την Καρντάσιαν και να συζητήσουν τους όρους για το πώς θα μπορεί να μπαίνει στο σπίτι για να περνά χρόνο με τα παιδιά του.

Εξαλλος ο Kanye West με την Kim Kardashian


Ο ρόλος των ΜΜΕ
Ο Κάνιε ή Ye, όπως θέλει πλέον να τον αποκαλούν, αναφέρθηκε ακόμα και στον ρόλο που έχουν παίξει τα μέσα ενημέρωσης τόσο στο διαζύγιο όσο και στη νέα σχέση της Κιμ με τον Πιτ Ντέιβιντσον, καθώς όπως είπε μπλέκουν και τα παιδιά του.

«Μπορούν για μένα να γράφουν και να λένε ότι θέλουν, μπορούν να φυτέψουν ιστορίες, με ποια βγαίνω και τι κάνω, μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες, μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, αλλά μπορώ να σας πω ευθέως να μην παίζετε με τα παιδιά μου».

Ο Κάνιε ποτέ δεν αναφέρθηκε στον Ντέιβιντσον με το όνομά του, αλλά φωτογράφισε με λεπτομέρειες τη σχέση της πρώην του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παρακολουθεί στενά το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

«Αυτά μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε βιώνει έναν χωρισμό όπου οι άνθρωποι σκόπιμα κάνουν πράγματα για να σε πληγώσουν… και να παίξουν παιχνίδια εναντίον σου. "Πώς θα με φέρεις στο SNL (τηλεοπτική εκπομπή του NBC) και θα φιλήσεις τον μάγκα με τον οποίο βγαίνεις μπροστά μου, και όλοι να λένε, "Α, αυτό είναι ωραίο." Έχω τις αρχές μου και μπορεί να μην υπήρξα ο καλύτερος Χριστιανός αλλά τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να κάνουν τα πράγματα να φαίνονται κάπως… Αλλά στο τέλος της ημέρας μιλώ για την οικογένειά μου, μόνο εγώ και τα παιδιά μου. Και μπορεί με τη μαμά των παιδιών μου να μην είμαστε μαζί αλλά εγώ θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς».

Τι απαντά η πλευρά της Καρντάσιαν
Από την άλλη πλευρά, πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον της Καρντάσιαν αναφέρουν ότι ουδέποτε η Κιμ του αρνήθηκε την πρόσβαση στο σπίτι για να επισκεφτεί τα τέσσερα παιδιά τους North, Saint, Chicago και Psalm.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Κιμ ζήτησε από τον Γουέστ να τηλεφωνεί εκ των προτέρων όταν θέλει να έρθει στο σπίτι καθώς όπως λέει «απλώς θέλει να προστατεύσει το δικαίωμά της στην ιδιωτική της ζωή μέσα στο ίδιο της το σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης