«Δεν θέλω οι "Άγριες Μέλισσες" να συνεχιστούν για τέταρτη σεζόν» λέει η Μαρία Αντουλινάκη

«Δεν θέλω οι "Άγριες Μέλισσες" να συνεχιστούν για τέταρτη σεζόν» λέει η Μαρία Αντουλινάκη

«Έχω βάλλει στοίχημα να μην κολλήσω κορωνοϊό» τονίζει η ηθοποιός

antoulinaki
Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Πέμπτη 13/1 την Μαρία Αντουλινάκη, η οποία έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στις «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά εποχής του ANT1, τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει βιώσει και την πανδημία.



«Είχαμε κρούσματα στις Άγριες Μέλισσες. Τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει καθόλου, έχουμε σκηνές να κάνουμε, απλά δεν μπορούν να κλείσουν επεισόδια. Για αυτό και τώρα παίζεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη. Δεν θέλω με τίποτα να πάει τέταρτη σεζόν. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους πάνω στο πικ» σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να υπάρξει τέταρτος κύκλος της σειράς.

Για τον Covid-19 και τα μέτρα προστασίας που η ίδια λαμβάνει τόνισε: «Έχω βάλλει στοίχημα να μην κολλήσω κορωνοϊό. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου. Κάνω τα τεστ μου και το έχω βάλλει στοίχημα».

«Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες και με στήριξαν ο Μπιμπίλας και πολλοί άλλοι φίλοι. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που έχω περάσει οκονομικές δυσκολίες. Φυσικά και εγώ έχω βοηθήσει φίλους μου, γιατί όταν έχεις περάσει από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνεις πολύ καλά ποια είναι η συνθήκη που ζει ο άλλος» εξομολογήθηκε η Μαρία Αντουλινάκη για τις οικονομικά στριμωγμένες φάσεις που έχει περάσει και τη στήριξη που έλαβε από αγαπημένους της ανθρώπους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4bg6akvosh-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης