Survivor: Η απογοήτευση της Μυριέλλας, το στημένο παιχνίδι και το Twitter στο πλευρό του αγρότη

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Παρασκευής - Οι «Μπλε» κάθισαν στο εδώλιο τον Γιώργο Κατσαούνη όταν μίλησε για «στημένο παιχνίδι» - «Ποιος Μυρμιδόνας θα πουλούσε τον στρατό του;», είπε ο Σπύρος - Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στο συμβούλιο και από τους υπόλοιπους

Χαμός έγινε χθες βράδυ στο Survivor όταν ο Γιώργος Κατσαούνης άνοιξε το στόμα του στο συμβούλιο και ξεστόμισε πως η ομάδα του έστησε τον αγώνα για να βγει προτεινόμενη η Παρασκευή. Οι συμπαίκτες του τον έστησαν στον τοίχο και τον... καταδίκασαν για όσα είπε.

«Όλοι είναι απέναντι αλλά εγώ ξέρω τι λέω», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για να δεχθεί τα πυρά των συμπαικτών του όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε έναν έναν τους «Μπλε» αν έστησαν τον αγώνα. Όπως είπε ο παρουσιαστής η κατηγορία αυτή δεν μπορούσε να προσπεραστεί καθώς ήταν πολύ βαριά.

Τι είπαν οι συμπαίκτες του Κατσαούνη

Σάββας: Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης. Το θεωρώ εσχάτη προδοσία.

Ασημίνα: Έχασα από τη Μυριέλλα δικαίως. Με άφησε 5 χιλιόμετρα μακριά, Γιώργο. Όλο το βράδυ δεν είχα κοιμηθεί. Δεν βλέπω κάποιο στημένο ματς.

Σοφιάννα: Υπήρχε ομοφωνία μόνο σε περίπτωση που χάσουμε να ψηφίσουμε την Παρασκευή. Εξέθεσε όλη την ομάδα του ανεπανόρθωτα. Μας μιλάει για εντιμότητα και ανδρισμό. Δεν είδα καμία εντιμότητα μετά τον αγώνα.

Σπύρος: Ποιος Μυρμιδόνας θα πουλούσε τον στρατό του; Ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του να την εκθέτει ανεπανόρθωτα σε έναν μυστικό σκοπό; Ποιος μπορεί από τη φοβερή ομάδα μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του Γιώργου, και ποιος θα έπρεπε να ντραπεί για αυτά; Του χω σώσει τη γούνα 6-7 φορές με τις συμβουλές που του χω δώσει. Τσακώνεται και απασχολεί άσκοπα και ανούσια. Έχω δει τα κορίτσια να καλύπτουν χίλιες δυο παρατυπίες του από την πρώτη στιγμή που έχει έρθει. Είναι ντροπή να βάζεις την προσωπική σου νίκη απέναντι στην ήττα της ομάδας.

Η Παρασκευή από την πλευρά της πάντως προσπάθησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας ότι είναι αυθόρμητος.

Ο μόνος που στάθηκε στο πλευρό του αγρότη ήταν ο Γιάννης Τσολάκης ο οποίος ούτε λίγο ουτε πολύ παραδέχτηκε ότι ο Γιώργος είχε δίκιο. «Δικάζεται ένας άνθρωπος εδώ. Επειδή εγώ διαβάζω την Καινή Διαθήκη και θέλω να κοιμάμαι το βράδυ. Δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Ακούστηκε σε ένα πηγαδάκι πώς θα τη βοηθήσουμε την Παρασκευή. Η μνήμη μου είναι λίγο ομιχλώδης. Από εκεί πήρε την ιδέα ο Γιώργος. Ότι συζητήθηκε συζητήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.



Ο Κατσαούνης δήλωσε ότι αφού όλοι είναι εναντίον του είναι κι εκείνος όμως δεν κρατάει κακία.

Η Μυριέλλα απογοητεύτηκε από τον Κατσταούνη

Από την ομάδα των «Κόκκινων» η Μυριέλλα απογοητεύτηκε από τον καλό της φίλο λέγοντας ότι: «έναν άλλο Γιώργο γνώρισα, από έναν άλλο Γιώργο γοητεύτηκα». Νωρίτερα η παίκτρια είχε αρχίσει να παίρνει αποστάσεις από τη σχέση που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στα δύο στρατόπεδα λέγοντας ότι κάποια πράγματα δεν της αρέσουν. Αφορμή για να αλλάξει στάση και να πάρει σαφείς αποστάσεις στάθηκε ο τσαμπουκάς, οι σπρωξιές και ο καβγάς του «Τσακατσούκα» με τον Γιωρίκα Πιλίδη όπου οι δυο τους παραλίγο να παίξουν ξύλο.



Ο Πιλίδης με αφορμή όλα όσα ακούστηκαν ζήτησε να μιλήσει και αποκάλυψε ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Ναι, μου έχει ζητηθεί να στήσω αγώνα και μου έχει ζητηθεί σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Το διαγράφω τελείως» είπε για να συνεχίσει: «Είκοσι άτομα εναντίον του, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Ας ζητήσει συγγνώμη ο Γιώργος».



Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη

Ο Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη αν κατάλαβε λάθος και προσφέρθηκε να βγει προτεινόμενος στην επόμενη ψηφοφορία.



Για το θέμα τοποθετήθηκαν η Αθηνά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το Twitter στο πλευρό του Κατσαούνη

Το Τwitter όμως είχε άλλη γνώμη και από ότι φαίνεται στηρίζει τον Γιώργο Κατσαούνη θεωρώντας τους «Μπλε» πολύ εύθικτους και τον Κατσαούνη να ξεχωρίζει ως καλό λαϊκό παιδί.

Ακολουθούν τα καλύτερα tweets:


Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο αγωνιστικό κομμάτι - Η αποχώρηση της Παρασκευής 

Έρωτες, ζήλιες, εντάσεις, «στημένοι» αγώνες, έπαθλο φαγητού και αποχώρηση. Λίγο απ’ όλα είχε το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1), με τους Μαχητές να παίρνουν ρεβάνς για τις 3 συνεχόμενες ήττες τους και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, αλλά να χάνουν και έναν παίκτη τους, καθώς από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ διανύει την 3η του εβδομάδα και οι σχέσεις των παικτών έχουν πάρει… φωτιά.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν 7 και συγκεκριμένα: οι Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου,  οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την ομάδα των Διασήμων και οι Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς από την ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο το θέμα της αποχώρησης ενός εξ αυτών είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, οι καβγάδες του με τον Γιωρίκα Πιλίδη και η σχέση και τα φιλιά με την Μυριέλλα Κουρέντη είχαν βαρύνει το κλίμα στους Μαχητές απέναντι στον αγρότη, με τον ίδιο να θεωρεί ότι η ομάδα έχει αρχίσει να ζηλεύει και να βγάζει άλλα χούγια.



Διάσημοι και Μαχητές άφησαν πίσω τους τις έριδες όταν κλήθηκαν στο στίβο μάχης για ακόμα έναν αγώνα με επαθλό το φαγητό. Οι τρεις σερί νίκες των κόκκινων είχαν φέρει αρκετή πείνα στους μπλε και αυτό βγήκε στον αγώνα.



Οι Διάσημοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Ρουβά, όμως η Ασημίνα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μαχητές.




Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 5-4, με τους Μαχητές να παίρνουν τα πάνω τους και να ρίχνουν… σκόνη στους αντιπάλους τους κάνοντας το 9-4.



Η Ευριδίκη μπορεί να σταμάτησε το τρελό σερί των κόκκινων, όμως ο Σάββας έδωσε τέλος στον αγώνα γράφοντας το 10-5 και κάνοντας το… τραπέζι στους Μαχητές.



Η επόμενη ημέρα βρήκε τη Μυριέλλα να κάνει tai chi και τις Ναυσικά και Αθηνά βουτιές.



Σε μια από τις βουτιές η Σοφιάννα Αβραμάκη βρήκε το προ τετραετίας χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη.



Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που θα  έμπαινε στη βάρκα της επιστροφής.



Τελικά το τηλεοπτικό κοινό έκανε το χατίρι στην Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία αρχικά είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν σε περίπτωση ήττας κι αυτός ήταν ο λόγος που προκλήθηκε πανικός με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης, με την ίδια να δείχνει ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα.



«Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr