Ο Μαρίνος Κόνσολος διαχωρίζει τη θέση του από την Ελένη Δήμου: «Δεν είπα ποτέ για στημένα παιχνίδια»

Ο Μαρίνος Κόνσολος διαχωρίζει τη θέση του από την Ελένη Δήμου: «Δεν είπα ποτέ για στημένα παιχνίδια»

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν ενστερνίζεται τις απόψεις της τραγουδίστριας - Δέχεται υβριστικά μηνύματα στα social media - Δείτε την ανάρτησή του

konsolos-682x384
Μετά τις -γεμάτες πικρία- δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Κατερίνας Λιόλιου στο J2US και την ανάρτηση που έκανε «εν βρασμώ ψυχής», όπως δήλωσε, ο Μαρίνος Κόνσολος, το ταίρι της στον διαγωνισμό δέχεται κι εκείνος επίθεση στα social media.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε στημένα παιχνίδια κι αποτελέσματα, γεγονός που εξόργισε το κοινό. Η οργή αυτή όμως, είχε ως παραλήπτη και τον Μαρίνο Κόνσολο.

Ο ίδιος λοιπόν, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως αυτές οι απόψεις δεν είναι δικές του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται πολλά υβριστικά μηνύματα τις τελευταίες ώρες.
 
«Από εχθές λαμβάνω υβριστικά μηνύματα και με στήσατε στον τοίχο για δηλώσεις που δεν έκανα ποτέ! Λοιπόν: Οι απόψεις της κ.Δήμου αφορούν αυτή και μόνο! Δεν εκπροσωπεί εμένα! Μόνο τον εαυτό της! Δεν είπα ποτέ για στημένα παιχνίδια! Δεν θεώρησα ποτέ ότι ήταν στημένο το παιχνίδι. Πρώτος δήλωσα ότι η Αλεξάνδρα όλους αυτούς τους μήνες δούλεψα σαν σκυλί, όπως και εγώ και η Άννα Μαρία! Τα κορίτσια κέρδισαν γιατί το άξιζαν και γιατί τις στήριξε ο κόσμος. Εκπροσωπώ τα δικά μου λεγόμενα και μόνο και παίρνω την ευθύνη ΜΟΝΟ για αυτά που δηλώνω εγώ. Διαχωρίζω τη θέση μου ξεκάθαρα! Θεωρώ πως το παιχνίδι και ο νικητής κρίθηκε αξιοκρατικά και ουδεμία υπόνοια για στημένο παιχνίδι. Τέλος!
Υ.Γ : Αυτή είναι η άποψή μου και δεν θα ασχοληθώ ξανά με τόσο μικρά πράγματα, ενώ το νόημα της συμμετοχής μου ήταν ξεκάθαρα άλλο και το κρατάω για εμένα!
Υ.Γ 2:Στο επόμενο υβριστικό ανώνυμο μήνυμα πέφτει καταγγελία αμέσως στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», έγραψε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Δείτε την ανάρτησή του:

270060185_1062058997912636_1443254940420768392_n


Ειδήσεις σήμερα:

Αραιές νεφώσεις σήμερα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση για ενηλίκους στην Γερμανία - Τι λένε οι ειδικοί

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων ο υπουργός Επικρατείας: «Κάθε μέρα χαμένη από τη μάθηση είναι μια μέρα χαμένη στη ζωή των παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης