«Μέχρι το Λύκειο δεχόμουν μπούλινγκ για τη σεξουαλική μου ταυτότητα» εξομολογείται ο Ιάσονας Μανδηλάς

«Μέχρι το Λύκειο δεχόμουν μπούλινγκ για τη σεξουαλική μου ταυτότητα» εξομολογείται ο Ιάσονας Μανδηλάς

«Υπήρξαν δυσκολίες, όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος» αναφέρει ο χορευτής και τραγουδιστής

ιασονας
Ο Ιάσονας Μανδηλάς φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 10/1 στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μπούλινγκ που υπέστη κατά τη διάρκεια των σχολικών του χρόνων, λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας.



Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 ο τραγουδιστής και χορευτής ήταν καλεσμένος σε εκπομπή και παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος, πράγμα το οποίο γνωρίζει η οικογένειά του και έχει αποδεχτεί από την αρχή.

Κλείσιμο


«Δούλευε μέσα μου πολύ καιρό. Ξεκίνησε από το καλοκαίρι, που με πήρε μία δημοσιογράφος και με ρώτησε για το φλερτ με τις κοπέλες και χαζοαπάντησα και μετά δέχτηκα ένα μήνυμα από φίλο μου, ο οποίος μου είπε "γιατί λες ψέματα;" και κάποια στιγμή είπα φτάνει, γιατί στον περίγυρό μου γνώριζαν όλοι» υποστήριξε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Δεν μιλούσα για αυτό, γιατί δεν μου γινόταν ποτέ η αντίστοιχη ερώτηση για να ανοίξω αυτή τη συζήτηση. Μέχρι το λύκειο δεχόμουν μπούλινγκ για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Μου έγραφαν στα βιβλία και στο θρανίο μου, αλλά όταν μία φορά έφτασα στα όριά μου και είπα ότι δεν μπορώ άλλο μέσα στην τάξη, με πήγαν εμένα στη διευθύντρια και με ρώτησαν γιατί μίλησα άσχημα» συμπλήρωσε για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που δεχόταν στο σχολείο.

Όσον αφορά τα συναισθήματά του μόλις αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, ο Ιάσονας Μανδηλάς δήλωσε: «Ένιωσα χαρά. Χαίρομαι που είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος, γιατί πήρα αρκετά μηνύματα από παιδιά που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Δέχθηκα μηνύματα από παιδιά ανήλικα που με ρωτούσαν πώς να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Προσπάθησα και εγώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας του να αλλάξει η κοινωνία, γιατί όλοι μου έλεγαν πως θα νιώσω αυτό το ξελάφρωμα, αλλά επειδή όλοι οι δικοί μου γνώριζαν, ήξερα ότι στη δική μου ζωή δεν θα αλλάξει τίποτα. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου. Περάσαμε και εμείς δύσκολα και προσπαθούσαμε να βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ μας. Ήταν απλώς δίπλα μου. Με αγάπη, καμιά φορά με τσακωμό και με λίγα νεύρα προσπαθήσαμε να βρούμε αυτή την ισορροπία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch1xxb44hh2p-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Κέρδισε το δικαστήριο ο Τζόκοβιτς, μένει στην Αυστραλία

Kανονικά τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Πότε θα αρθούν τα μέτρα στην εστίαση

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης