«Ας φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να δεχθεί την ομοφυλοφιλία» λέει o Ιάσονας Μανδηλάς

«Ας φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να δεχθεί την ομοφυλοφιλία» λέει o Ιάσονας Μανδηλάς

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός-χορευτής, αφού μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα

ιασονασ
Το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, ο Ιάσονας Μανδηλάς αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Love It».

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, παρόλο που οι γόνεις του γνώριζαν ότι του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου, εκείνος κρυβόταν και δυσκολευόταν να απαντήσει σε ερωτήσεις του τύπου «πώς φλερτάρεις μία κοπέλα;» και απέφευγε να κρατήσει το χέρι του συντρόφου του  στο δρόμο.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Μετά την προβολή της συνέντευξής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός-χορευτής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγεί τον λόγο που γνωστοποίησε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το έκανε για να δώσει δύναμη σε άλλους ομοφυλόφιλους, να σταματήσουν να φοβούνται και να τους δηλώσει πως βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, έγραψε το ίδιο κείμενο στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, προκειμένου σχεδόν κάθε χρήστης του Instagram, που θα πέσει πάνω στο post του, να μπορεί να το διαβάσει και να το καταλάβει.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο εμφανίζεται σε απρόμαυρη φωτογραφία το πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ το φόντο είναι τα έξι χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία συμβολίζουν τη διαφορετικότητα.

Κλείσιμο


«Είμαι ομοφυλόφιλος 🏳️‍🌈

Κάτι τόσο απλό, κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά τόσο δύσκολο να το πεις. Σήμερα σπάω την σιωπή μου και λέω την δική μου αλήθεια. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα, με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω. Για να βοηθήσω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ να φτιάξουμε μία κοινωνία πιο έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και ίσως μία μέρα να μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτή λίγο πιο ελεύθεροι. Και ναι, αυτή τη στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μία βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα. Και σε κάθε παιδί εκεί έξω που νιώθει μόνο, φοβισμένο να είναι ο εαυτός του, κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει σε ποιον να μιλήσει, να ξέρεις ότι έχω υπάρξει στη θέση σου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο εύκολη. Με αγάπη, Ιάσονας 🤍» έγραψε ο ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστος ιερέας 47 ετών και πατέρας πέντε παιδιών πέθανε από κορωνοϊό

Όταν ο Πούτιν δούλευε ως... «ταξιτζής» - «Είναι δυσάρεστο να μιλάω γι' αυτό»

Η Όμικρον εξαπλώνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς, λέει ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης