«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος», αποκάλυψε ο καλλιτέχνης

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος», αποκάλυψε ο καλλιτέχνης

Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Iasonas_Mandilas
Ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε στην κάμερα του «Love it» και για πρώτη φορά αναφέρθηκε ανοιχτά στην σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνει ότι πολύ καιρό τώρα σε συνεντεύξεις αισθάνεται άβολα γιατί δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει. Παράλληλα αναφέρει ότι διστάζει να πιάσει το χέρι του συντρόφου του στον δρόμο αλλά σημειώνει πως οι δικοί του γνωρίζουν τη σχέση του και βγαίνουν όλοι μαζί για φαγητό.

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου “Τι σου αρέσει από μια κοπέλα”, “πώς φλερτάρεις μια κοπέλα”. Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις», ανέφερε αρχικά.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα», είπε για την παιδική του ηλικία.

Όσο για την τωρινή του σχέση, ο Ιάσονας Μανδηλάς ανέφερε: «Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge2ww32m001-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης