Spoiler alert! Η λεσβιακή σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Μιράντα ανάβει νέες... φωτιές στο «And Just Like That»

Spoiler alert! Η λεσβιακή σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Μιράντα ανάβει νέες... φωτιές στο «And Just Like That»

«Είσαι παντρεμένη και μόλις έκανες σεξ στην κουζίνα μου» λέει, νευριασμένη, η Κάρι στην άπιστη κολλητή της - Σίνθια Νίξον και Σάρα Ραμίρεζ σε μια σκηνή που αναμένεται να συζητηθεί

cynthia-nixon33
Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια του «And Just Like That», η «Κάρι Μπράντσο», κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς ο έρωτάς της, «Mr Βig», πέθανε, αφήνοντάς την χήρα.

and-just-like-that-sex-and_the_city


Στο επεισόδιο της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου του «Sex And The City», με τίτλο «Tragically Hip», σύμφωνα με άρθρο της «Daily Mail», η «Κάρι Μπράντσο» αναγκάζεται να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση στο ισχίο της.

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, την προσοχή τραβά για άλλη μία φορά η σεξουαλικότητα της παντρεμένης «Mιράντα Χομπς», την οποία υποδύεται η Σίνθια Νίξον. Και αυτό γιατί η αξιότιμη δικηγόρος εμφανίζεται σε μία απίστευτα ασυνήθιστη, εξωσυζυγική σεξουαλική σκηνή με το αφεντικό της «Κάρι»!
Κλείσιμο


Όλα ξεκινούν όταν η «Κάρι» ξυπνά από τη νάρκωση και θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει να έρθει κάποια νοσοκόμα. Έτσι, η «Μιράντα» και η «Σάρλοτ» αναλαμβάνουν για λίγο τον ρόλο της νοσοκόμας.

Την ώρα που η «Σάρλοτ» συνοδεύει την «Κάρι» στην τουαλέτα, το τηλέφωνό της χτυπά και η «Μιράντα» λέει ότι η κλήση είναι από την υπεύθυνη της «Κάρι», «Τσε Ντίαζ», την οποία υποδύεται η Σάρα Ραμίρεζ.

Η «Κάρι», επειδή δεν θέλει να τη δουν και άλλοι συγγενείς και φίλοι της να πονάει, απαιτεί από τη «Μιράντα» να πάει στην «Τσε», για να σταματήσει την επίσκεψή της στο νοσοκομείο. Τελικά, η «Μιράντα» καταλήγει να απολαμβάνει ένα γεύμα στην καντίνα του νοσοκομείου παρέα με την «Τσε». Εκεί, η «Τσε» ανοίγει την καρδιά της στη «Μιράντα» και της μιλά για τα προβλήματα υγείας της και την σχέση της με την οικογένειά της. Η «Μιράντα» συγκινείται από τα βιώματα της «Τσε».

Μετά από λίγες ημέρες, η «Κάρι» επιστρέφει σπίτι της. Καθώς κοιμάται στο διαμέρισμά της και δίπλα της βρίσκεται η «Μιράντα», η οποία έχει εθιστεί εκ νέου στο αλκοόλ, η «Τσε» φτάνει στο σπίτι, όπου, μαζί με τη «Μιράντα», πίνουν τεκίλα και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ερωτική διάθεση ξυπνά και στις δύο, που ανταλλάσσουν ένα φιλί, καθώς η «Κάρι» ξυπνά.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις της «Κάρι» σχετικά με τη σεξουαλικότητά της φίλης της έχουν ήδη απαντηθεί, καθώς η «Τσε» τοποθετεί τα χέρια της κάτω από τη μπλούζα και το παντελόνι της «Μιράντα».

Η «Κάρι» βλέπει την παθιασμένη στιγμή των δύο γυναικών και αναγκάζεται να πάει μόνη της στην τουαλέτα, χωρίς να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, αδυνατώντας να σηκωθεί από το κρεβάτι, κάνει την ανάγκη της μέσα σε ένα κουτί αναψυκτικού, το οποίο παίρνει από το κομοδίνο. Τελικά, το δοχείο αναψυκτικού αναποδογυρίζει και χύνει, άθελά της, το περιέχομενό του πάνω στο κρεβάτι της. Έτσι, τα σεντόνια βρέχονται.

Η «Μιράντα» εξομολογείται στην «Τσε»: «Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που ένιωσα ποτέ στη ζωή μου». Αμέσως μετά, οι δυο τους συνεχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια.

Μόλις η «Τσε» αναχωρεί για να παρακολουθήσει μία κωμική παράσταση, η «Μιράντα» τρομοκρατείται, καθώς συνειδητοποιεί ότι η «Κάρι» έχει ξυπνήσει. Η «Κάρι» λέει: «Ο υπνάκος μου ήταν υπέροχος, μέχρι που ξύπνησα και είδα την καλύτερή μου φίλη να κάνει σεξ με το αφεντικό μου στην κουζίνα. Έβρεξα τα σεντόνια μου, γιατί δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει να πάω στο μπάνιο».

Η «Μιράντα Χομπς» την βοηθάει να αλλάξει τα σεντόνια της, ζητώντας συγγνώμη. Η «Κάρι» την ρωτάει: «Τι συμβαίνει με σένα;».

Αφού βάζουν καθαρά σεντόνια, η «Κάρι» ξαπλώνει και η «Μιράντα» της ζητά ξανά συγγνώμη. «Όχι άλλη τεκίλα για μένα» λέει με χιούμορ. Η πονεμένη «Κάρι» αναφωνεί: «Είπες ότι θα ήσουν εδώ για μένα και δεν ήσουν. Κατούρησα σε ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Ίσως η Σάρλοτ να είχε δίκιο, ίσως να έχεις πρόβλημα με το ποτό».

Η «Μιράντα» επιμένει: «Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό, απλώς παρασύρθηκα», με την «Κάρι» να της τονίζει: «Είσαι παντρεμένη και μόλις έκανες σεξ στην κουζίνα μου». Αμέσως μετά, η άπιστη Μιράντα υποστηρίζει: «Είμαι δυστυχισμένη. Εντάξει; Είμαι παγιδευμένη. Μισώ τον γάμο μου, μισώ τη ζωή μου εδώ και χρόνια».

Η «Κάρι» προτρέπει τη «Μιράντα» να μιλήσει για τα προβλήματά της, να εκφράσει τα συναισθήματά της και να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο ποτό. Όταν την ρωτά για την «Τσε», η «Μιράντα» της εξομολογείται: «Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες Κινέζοι αφήνουν μηνύματα στον νεκρό γιατρό που πριν δύο χρόνια σήμανε «συναγερμό» για τον Covid

Τρία αεροπλάνα «επιστρατεύθηκαν» για να αντιμετωπίσουν την κρίση της... τηγανητής πατάτας στην Ιαπωνία

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης