«Sex and The City»: Σάλος με τις ερωτικές σκηνές εφήβων στο reboot

«Sex and The City»: Σάλος με τις ερωτικές σκηνές εφήβων στο reboot

«Χείμαρρος» αντιδράσεων από γονείς  - Επιστολές διαμαρτυρίας στο HBO - Νέος κύκλος συζητήσεων για το «And Just Like That» μετά την αποκάλυψη του θανάτου του Mr Big

and-just-like-that-0
Οι θαυμαστές της αγαπημένης σειράς του HBO «Sex and The City» σοκαρίστηκαν, όταν παρακολούθησαν -την περασμένη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου- το «And Just Like That» και είδαν ότι ηθοποιοί νεαρής ηλικίας υποδύονταν ότι έκαναν σεξ.

AND JUST LIKE THAT Trailer (2021) Sex and the City


Ο «Μπρέιντι Χομπς» (Νάιαλ Κάνινγκχαμ) -ο 17χρονος πλέον γιος της «Μιράντα» (Σίνθια Νίξον)- έχει σχέση με την Λουίζα (Κρι Τσικίνο) και οι δυο τους έχουν έντονη ερωτική ζωή. Η Mιράντα και ο σύζυγός της, Στιβ, αποφάσισαν να αφήνουν τη Λουίζα να κοιμάται συχνά σπίτι τους, μαζί με τον γιο τους. Τώρα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες αυτής της απόφασής τους από γονείς που έκατσαν μπροστά στην οθόνη και παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό το reboot του «Sex and The City».

«Πάτησα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο δωμάτιο του Μπρέιντι σήμερα το πρωί» εξομολογείται η Μιράντα στην Κάρι και τη Σάρλοτ κατά τη διάρκεια του brunch, στην πρεμιέρα του «And Just Like That».

Η Elizabeth Trinca:

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ


Η Elizabeth Trinca, μητέρα δύο παιδιών, κάτοικος του Long Island, στη Νέα Υόρκη, μόλις είδε αυτή τη σκηνή στο «And Just Like That», αναστατώθηκε και τηλεφώνησε αμέσως στις δύο αδερφές της «οχ, διάολο όχι» τους είπε.

Η Elizabeth Trinca δήλωσε στη «Τhe Post» ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ στα παιδιά της να κάνουν σεξ στο σπίτι. Όπως υποστήριξε, ποτέ δεν θα δεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά από τον μικρό γιο της, ούτε τώρα ούτε όταν θα μεγαλώσει.  «Δεν θέλω να ακούω τον γιο μου να κάνει σεξ. Ας το κάνει με την εκάστοτε κοπέλα του, όταν δεν θα είμαι σπίτι».

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η Μιράντα επιτρέπει στον γιο της να κάνει σεξ στο σπίτι την ώρα που και εκείνη είναι εκεί. Τα παιδιά πρέπει να σέβονται τους γονείς τους» υπογράμμισε.

H Lauren Schmid:

lauren
Κλείσιμο


Η Lauren Schmid, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία κατοικούσε στη Νέα Υόρκη και έχει πλέον εγκατασταθεί στη Νότια Καρολίνα, δεν ενδιαφέρεται για το αν οι κανόνες της αρέσουν στα παιδιά της.

Ερωτηθείσα αν σε λίγα χρόνια θα επέτρεπε στα προεφηβικής τώρα ηλικίας παιδιά της να κοιμούνται με τους συντρόφους τους στο σπίτι, όπως η Μιράντα και ο Στιβ, ξεκαθάρισε: «Σίγουρα όχι. Είναι φυσιολογικό οι έφηβοι να κάνουν σεξ, αλλά στο σπίτι μου, για το οποίο εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς; Με τίποτα! Είναι ασέβεια. Επίσης, δεν θέλω να αποκτήσω σύντομα εγγονάκι».

Την ίδια στιγμή, άλλες μαμάδες συμφωνούν με την «φιλελεύθερη» Μιράντα.

Η ιδρυτής του MotherhoodLater.com από το Long Island ανέφερε πως παρόλο που λέει στον γιο της  όταν είναι με την κοπέλα του στο υπνοδωμάτιό του να αφήνει ανοιχτή την πόρτα, τελικά θα προτιμούσε να κάνει σεξ στο σπίτι παρά σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον. «Αν οι έφηβοι θέλουν να κάνουν σεξ, θα βρουν ένα μέρος για να κάνουν».

Η Kimberly King, πιστοποιημένη δασκάλα προσχολικής εκπαίδευσης και μητέρα τριών παιδιών, τόνισε: «Το παιδί σας δεν θα κάνει σεξ στο αυτοκίνητο, δεν θα καταπατήσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, δεν θα κατηγορηθεί ότι έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο, αν κάνει σεξ στο σπίτι».

And Just Like That; Season 1 Episode 1 : Hello It's Me


Ειδήσεις σήμερα:

Πειρατές απήγαγαν συνολικά έξι μέλη του πληρώματος ελληνόκτητου πλοίου στον Κόλπο της Γουινέας

Ακίνητα: Μεταβιβάσεις με τις παλαιές αντικειμενικές έως και τις 31 Ιανουαρίου του 2022, χρονική «ανάσα» ενός μήνα

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης