Ο Mr Big πέρασε μόνος τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Mr Big πέρασε μόνος τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Η Καναδή ηθοποιός Τάρα Γουίλσον πέρασε τις γιορτές μακριά από τον σύζυγό της Κρις Νοθ - Ο γάμος τους έχει κλονιστεί μετά τις κατηγορίες πέντε γυναικών ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά

mr_big
Διάλειμμα από το γάμο τους αποφάσισε να κάνει η Τάρα Γουίλσον, σύζυγος του καρδιοκατακτητή Κρις Νοθ, στην τηλεοπτική σειρά «Sex and City», μετά τις κατηγορίες πέντε γυναικών σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

O «Mr Big» εθεάθη μόνος στη Νέα Υόρκη ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» με τον φακό να τον απαθανατίζει να κάθεται σ΄ ένα παγκάκι μιλώντας στο κινητό του. Ο 67χρονος Νοθ ήταν ντυμένος casula και φορούσε τη βέρα του, επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα.



Το γεγονός ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αλλά και βιάσει γυναίκες με τη μία καταγγελία να διαδέχεται την άλλη τις τελευταίες ημέρες, έχει ταράξει την οικογενειακή γαλήνη με τη δεύτερη σύζυγό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει φύγει από το σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Η 39χρονη Καναδή ηθοποιός, Τάρα Γουίλσον, αποφάσισε να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων χωρίς τον πατέρα των δύο παιδιών της.

Κλείσιμο
Η επί εννέα χρόνια σύζυγός του, Τάρα Γουίλσον, εθεάθη χωρίς τη βέρα της στην Καλιφόρνια, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Τάρα και Νοθ είναι μαζί 20 χρόνια, όμως μετά τις απανωτές καταγγελίες γυναικών ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά, η Καναδή ηθοποιός τον άφησε στα κρύα του λουτρού περνώντας τις γιορτές των Χριστουγέννων με συγγενείς και φίλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν εναντίον υπόπτου και σκοτώνουν άθελά τους μια 14χρονη!

Επιμένει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ: «Μάταιοι οι εξοπλισμοί της Ελλάδας»

Στο 32% η παρουσία της μετάλλαξης Omicron στα λύματα της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης