Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο λόγω των γονιών του

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο λόγω των γονιών του

Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή

Marios_Fragkoulis
Σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ2 για τον αποχωρισμό από τους γονείς του, όταν έφυγε από την Αφρική καθώς και το bullying που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Φραγκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά».

«Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια «θα έρθει η θεία μου να με πάρει» και έλεγαν ότι ο Μάριος έχει μόνο θεία, δεν έχει μητέρα. Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχεις τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ».

Ο Μάριος Φραγκούλης κατάγεται από την Κάσο της Δωδεκανήσου (από τη μεριά του πατέρα του, που ήταν μέλος της Κασιακής παροικίας της Μπέιρας Μοζαμβίκης) και από την Κέρκυρα (από τη μεριά της μητέρας του). Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1966 στην τότε Νότιο Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε) της Αφρικής, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Αθήνα, όπου τον μεγάλωσαν η αδελφή της μητέρας του και ο άντρας της, τους οποίους και θεωρεί ως αληθινούς του γονείς. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgje0cy90j7t-st)

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα δυο γερουσιαστές

Πώς «διαβάζει» το επιτελείο του Ανδρουλάκη την εντυπωσιακή άνοδο του ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις

Βροχές και καταιγίδες σήμερα - Πού θα σημειωθούν τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης