ΚΙΝΑΛ: Πώς «διαβάζει» το επιτελείο του Ανδρουλάκη την εντυπωσιακή άνοδο στις δημοσκοπήσεις

ΚΙΝΑΛ: Πώς «διαβάζει» το επιτελείο του Ανδρουλάκη την εντυπωσιακή άνοδο στις δημοσκοπήσεις

Εντυπωσιακή άνοδος του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση της MARC για το ΘΕΜΑ - Αλλάζουν οι συσχετισμοί στην Κεντροαριστερά  - Τι λένε στο protothema.gr στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη

androulakis_kinal_new_xr
Αναμφίβολα ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κατάφερε να ανακατέψει την πολιτική τράπουλα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η χθεσινή δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος».

Σύμφωνα με τα ευρήματα ο νέος «παίκτης» της κεντροαριστεράς έχει κερδίσει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό δημοφιλίας στον χώρο ενώ τα ποσοστά του κόμματος σημείωσαν εντυπωσιακή άνοδο. Τα ευρήματα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον νέο ένοικο της Χαριλάου Τρικούπη. Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου, δηλώνουν ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα όμως ξεκαθαρίζουν ότι «δεν πετούν στα σύννεφα».

Εκτιμούν ότι αποτυπώνει την συνέχεια ύστερα από την μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και την ανάγκη που έχει ο τόπος από σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση. «Είμαστε προσγειωμένοι και επιμένουμε στην πολιτική της επόμενης ημέρας, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη στο protothema.gr.

«Δεν πανηγυρίζουμε, ούτε χαμογελάμε, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ευθύνη», τονίζει έμπειρο στέλεχος που βρίσκεται πολλά χρόνια κοντά στον νέο πρόεδρο. «Εμείς πατάμε γερά στα πόδια μας και συνεχίζουμε στην γραμμή του πρόεδρου με κύριο σκοπό την ανασυγκρότηση του κόμματος».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της MARC για το ΘΕΜΑ


Σε ερώτηση του Πρώτου Θέματος για την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις, ο στενός συνεργάτης του Προέδρου και υπεύθυνος Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος δήλωσε «υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες που αυξάνουν την ευθύνη μας να δουλέψουμε συλλογικά, υπεύθυνα και ενωμένα. Για ένα κόμμα που θα κάνει περήφανους αυτούς που το ψήφισαν, αλλά και στήριγμα για αυτούς που μπορούν να το ψηφίσουν. Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν ένα θετικό κλίμα, αλλά αυτό είχε συμβεί και το 2017. Ξέρουμε ότι ο ανώτερος κριτής και αξιολογητής είναι ο λαός, του οποίου την εμπιστοσύνη θέλουμε να κερδίσουμε».

Σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο γραφείο του στην Βουλή. Πιο συγκεκριμένα από τις 12.45 μέχρι τις 13.30 θα συναντήσει τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιώργο Καρανίκα, Πρόεδρο Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Εκτιμάται ότι μέχρι τις γιορτές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας. Παράλληλα, θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση της παράταξης, που είναι ο βασικός στόχος του, ενώ είναι πιθανό, μετά τις γιορτές, να προχωρήσει και σε ανάθεση νέων ρόλων σε πρόσωπα που σηματοδοτούν την ανανέωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης