«Είχα καρκίνο, η σύζυγός μου με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο της ασθένειας» λέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

«Είχα καρκίνο, η σύζυγός μου με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο της ασθένειας» λέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

Για την περιπέτεια υγείας του και την γυναίκα της ζωής του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, μιλά ο ηθοποιός

χαλακατεβακης
Στον καναπέ του «Πρωινού» κάθισε το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μίλησε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, με την οποία απέκτησαν πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς, επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μία αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cghiwu1obgbd-st)

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης «λύγισε» στον αέρα όταν στο παράθυρο εμφανίστηκε η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και εκείνη. «Μου είπαν να σου κάνω μία έκπληξη, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος, το ξέρεις αυτό. Καταρχήν να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα έξι χρόνια που περάσαμε όλη αυτή την "Οδύσσεια" και για την ενσυναίσθησή σου, ένα μεγάλο μπράβο για την στάση σου. Εγώ και το μικρό ανθρωπάκι μας, το χαλακατεβάκι μας, σε αγαπάμε πάρα πολύ» σημείωσε η Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Κλείσιμο
Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι τον γάμο τους ετοίμασε μόνη της και αποτελούσε μία μεγάλη έκλπληξη για τον αγαπημένο της, Βασίλη Χαλακατεβάκη: «Έχω μία αρχή στην ζωή μου, όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο, να κάνω κάτι μεγάλο που θα είναι θετικό. Εκείνη την στιγμή υπήρχε μεγάλη δυσκολία και σκέφθηκα "τι είναι μεγάλο και θετικό;". Ετοίμασα μέσα σε δύο μήνες τον γάμο. Μου έλεγαν φίλοι μου ότι "μπορεί να μην έρθει" και τους απαντούσα "δεν πειράζει, θα κάνουμε ένα ωραίο πάρτι μόνοι μας"».

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχνη... έκοβε βόλτες στο πόδι Αυστραλής πολιτικού ενώ ενημέρωνε για την πορεία της Covid - Βίντεο


Η τρίτη δόση είναι μια δωρεάν χρονοκάρτα ανανέωσης της ανοσίας, λέει ο Μόσιαλος

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας «Κάρμελ» από τον Κώστα Λαγουβάρδο με νέους χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης