Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (Βίντεο)

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (Βίντεο)

Μόλις χθες ο ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί με την σύζυγό του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη

open
Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην ηλικία των 63 ετών.

Αν και πολλοί ήταν εκείνοι, που έκαναν κριτική στον ηθοποιό για την ηλικία, στην οποία αποφάσισε να κάνει παιδί, εκείνος δεν επηρεάζεται από τα σχόλια και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Δέσποινας Μαραγκουδάκη.



Το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου και ζύγιζε 2.940 γρ. Με αφορμή τη γέννηση της κορούλας του, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στην ζωή, γιατί στους ρόλους κάνω 30 χρόνια τον μπαμπά. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά, όπως και στους ρόλους. Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα στις 6:36 πμ. Είναι πολύ καλά και αυτό και η μητέρα του. Καλά είμαστε κι ευτυχισμένοι. Δεν έχω άγχος, μόνο μια μικρή αμηχανία», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.


Κλείσιμο

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νομίζω πως όταν το ζεις, καταλαβαίνεις τα καλά και τις αγωνίες, που θα έρθουν στην πορεία. Είμαι προετοιμασμένος για αυτό τον ρόλο. Γεννήθηκε 2.940 γρ . Όνομα δεν λέμε ακόμα, για να έχουν κάποιοι αγωνίες. Εξιτήριο θα πάρουμε την Κυριακή. Θα πάμε σπίτι και θα ξεκινήσουμε την κανονική μας ζωή».



Ειδήσεις σήμερα:
Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών

Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και 10 έτη όποιος θανατώνει ή βασανίζει ζώο

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Λέσβου - Τρεις αγνοούμενοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης