Αυστραλία: Αράχνη... έκοβε βόλτες στο πόδι πολιτικού που ενημέρωνε για την πορεία της Covid

Αυστραλία: Αράχνη... έκοβε βόλτες στο πόδι πολιτικού που ενημέρωνε για την πορεία της Covid

Αντιμέτωπη με ένα απρόοπτο βρέθηκε η υπουργός Υγείας της πολιτείας Κουίνσλαντ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την Covid  - Η Ιβέτ Νταθ προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της

australia_araxni
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την υπουργό Υγείας στην πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ενώ ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για την Covid.

Καθιώς μιλούσε για την πορεία της εξάπλωσης της νόσου, ένας δημοσιογράφος την ενημέρωσε ότι μία μεγάλη αράχνη έκοβε βόλτες στο πόδι της.

Αρχικά, η υπουργός Ιβέτ Νταθ προσπάθησε να μην δείξει ότι έχει πανικοβληθεί, ωστόσο περίμενε να την βοηθήσουν όσοι ήταν κοντά της, προκειμένου να φύγει το ενοχλητικό αρθρόποδο από πάνω της.




«Δεν συμπαθώ τις αράχνες αλλά θα προσποιηθώ ότι αυτό δεν μου συμβαίνει. Θα συνεχίσω την ομιλία μου υποκρινόμενη ότι δεν έχω μια μεγάλη αράχνη - κυνηγό να περπατάει στο πόδι μου. Αν ανέβει στο πρόσωπό που, παρακαλώ ενημερώστε με», είπε προσπαθώντας με χιούμορ να διαχειριστεί την «κρίση».

Οι αράχνες - κυνηγοί (huntsmans), σαν αυτή που περπατούσε στο πόδι της υπουργού, είναι μεγάλες με το άνοιγμα των ποδιών τους να φθάνει τα 15 εκατοστά. Παρά το γεγονός ότι έχουν δηλητήριο, αποφεύγουν να δαγκώσουν και δεν θεωρούνται επικίνδυνες.

«Έχουμε κορωνοϊό, έχουμε και αράχνες», είπε η Ιβέτ Νταθ μετά την επιτυχημένη επιχείρηση απομάκρυνσης της αράχνης από πάνω της.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλάκιση με βραχιολάκι ζητά ο Γκουρούσης που κρατείται για το «ριφιφί» στις θυρίδες

«Είδαμε ένα παιδί θολωμένο σε κατάσταση αμόκ» κατέθεσαν μάρτυρες στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Η χώρα οφείλει να προετοιμαστεί για ένα «μαζικό κύμα» της παραλλαγής Όμικρον, λέει ο Γερμανός υπουργός Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης