«Η Βίκυ Καγιά έχει έναν επαγγελματισμό τον οποίο δεν βρίσκεις εύκολα» λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Η Βίκυ Καγιά έχει έναν επαγγελματισμό τον οποίο δεν βρίσκεις εύκολα» λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν μπορώ να βαριέμαι στη δουλειά μου» δηλώνει η κριτής του GNTM

mazari
Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσον αφορά τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και το έντονο ταπεραμέντο της, σημείωσε: «Βαριέμαι πάρα πολύ την ηρεμία, την ψεύτικη ηρεμία. Όταν τσαντίζομαι, τσαντίζομαι. Όταν είμαι ήρεμη, είμαι ήρεμη. Δεν μπορώ να βαριέμαι στη δουλειά μου. Στο σπίτι περνάω ζεν κατάσταση».

«Δεν έχει γίνει συζήτηση για να γίνει επόμενο GNTM. Μα δεν έχουμε τελειώσει καν. Οι άνθρωποι αγκομαχάμε να τελειώσει το 4» δήλωσε για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων.



«Εννοείται μου λείπει η ενέργεια της Βίκυς. Η Βίκυ σαν άνθρωπος είναι μία μοναδική προσωπικότητα. Έχει έναν επαγγελματισμό που δεν τον βρίσκεις εύκολα. Αυτό είναι η αλήθεια» υπογράμμισε για την Βίκυ Καγιά.

Εν συνεχεία, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Η Ηλιάνα είχε φέρει κάτι πάρα πολύ όμορφο και πολύ φρέσκο. Την έχω δει την εκπομπή της. Μου αρέσει η χημεία που έχει με τους άλλους κριτές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgf3r2q4xd9l-st)

Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να κάνει εκπομπή μόνη της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκρίθηκε: «Θα σκεφτόμουν να κάνω late night. Μόνη μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τίποτα, γιατί είμαι παιδί της παραγωγής και ξέρω ότι μόνη σου δεν πας πουθενά. Μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές πάρα πολύ. Να περνάς καλά, να φέρνεις κόσμο και να γελάει, να ξεχνιέται και να ξεχνιέται και ο άλλος στον καναπέ του, γιατί περνάμε πολύ δύσκολα».

«Στο πρώτο GNTM ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος. Μην κοιτάτε που φαινόμουν εννιά. Τις γλέντησα πολύ τις εγκυμοσύνες μου» είπε χιουμοριστικά η διάσημη art director.

Τέλος, σχολίασε με τα πιο γλυκά λόγια την εμφάνιση του Γιώργου Καράβα στο «Dancing With The Stars»: «Αυτό που έκανε ο Καράβας ήταν λιγωτικό. Ήταν ολόσωστο. Είναι αυτό το αγόρι ο Καράβας. Τι ήθελες να σου πω; Ψέματα; Ήθελες να πας να βουτήξεις να σε σηκώσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Το χάπι της Pfizer προστατεύει από σοβαρή νόσηση και από τη μετάλλαξη Όμικρον, λέει ο Μπουρλά

Πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της Εύβοιας, στα «λευκά» η Πάρνηθα - Έρχονται καταιγίδες αύριο το πρωί στην Αττική

Τον Κατρίνη επιλέγει ο Ανδρουλάκης για τη θέση του επικεφαλής στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης