Οι συγγνώμες της Τούνη και μία υπέροχη Ζενεβιέβ για φίλημα

Οι συγγνώμες της Τούνη και μία υπέροχη Ζενεβιέβ για φίλημα

Αντιθέσεις στη ζωή, αντιθέσεις και στην τηλεόραση. Ισως καλύτερα έτσι. Για να εκτιμήσουμε το καλό περισσότερο.

zevenieeeee
Καλή εβδομάδα θα ήθελα να ευχηθώ. Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία σφίγγει το στομάχι. Και όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς μπορείς να ψυχαγωγήσεις ή να διασκεδάσεις τον κόσμο από τηλεοπτικές εκπομπές, όταν συμβαίνει όλο αυτό. Θυμίζει θέατρο παραλόγου… Γιατί, ναι, η ζωή συνεχίζεται, αλλά πώς;

Και μέσα σε όλα, μαθαίνουμε πως ο Αρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση του έργου του Ιονέσκο «Ρινόκερος», γιατί δεν δέχεται να παίζει σε παράσταση, η οποία αφορά μόνο εμβολιασμένους θεατές. Χαμπάρι δεν πήρες από τον Ιονέσκο, αγαπητέ… Λυπηρό και θλιβερό μαζί.

Επίσης, Αθηναΐς Νέγκα, ήρθε η ώρα να συμφωνήσουμε 100%. Σταματήστε να παίζετε βίντεο του κάθε γραφικού αρνητή για πλάκα. Κάπου έλεος όμως. Υπάρχουν όρια.

Θλιβερό και όλο αυτό που συνέβη για μία ακόμη φορά με την κυρία Ιωάννα Τούνη. Η οποία, αφού σούρει τα εξ αμάξης σε εστιάτορες, σε υπαλλήλους αεροπορικής εταιρείας, σε δικαιούχους επιδομάτων, μετά βγαίνει, μας πετάει μία διαδικτυακή συγγνώμη και άντε γεια. Δε νομίζω όμως πλέον ότι έχει νόημα. Επαναλαμβανόμενο λάθος είναι συνειδητό λάθος. Όχι τυχαίο. Και έχει να κάνει με την θεώρηση των πραγμάτων και με την γενικότερη στάση ζωής. Στέκομαι μόνο στο γεγονός πως όντως η κυρία Τούνη αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό οικογενειακό θέμα και θέλω να πιστεύω πως ίσως έχει αποσυντονιστεί. Περαστικά να είναι όλα και δεύτερη σκέψη πριν ποστάρουμε…

Στον αντίποδα αυτής της αίσθησης, μία συνέντευξη που παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Κατερίνα Καινούργιου. Είπε πολλά και όμορφα. Ξεδίπλωσε τον χαρακτήρα της δίχως εντυπωσιακά τσιτάτα. Απλή, αληθινή αφήγηση βιωμάτων και φυσικά πίσω από όλο αυτό μία γυναικεία δύναμη, η οποία γινόταν όλο και πιο δυνατή μέσα από την παραδοχή φόβου και αγωνίας, που όμως δεν οδήγησε σε οπισθοχώρηση αλλά σε πορεία με ψηλά το κεφάλι. Αγαπητή Ζενεβιέβ, ας μου επιτραπεί ο ενικός λόγω τηλεοπτικής οικειότητας, κρατώ μία φράση σου σπαρακτική. «Θέλω να γεράσω». Θέλω να σας σφίξω στην αγκαλιά μου, κι ας μην σας ξέρω. Εδώ επιβάλλεται ο πληθυντικός.

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Γιάννης Λάτσιος, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Open. Αφενός ένας ικανότατος και έμπειρος μάνατζερ επιστρέφει, αφετέρου το μήνυμα είναι σαφές. Το Open ετοιμάζει αντεπίθεση.

Απογοητευτική η τηλεθέαση της συναυλίας της Αντέλ που μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Alpha. Όχι έκπληξη, όμως. Δυστυχώς. Είναι θέμα κρίσης αισθητικής της σύγχρονης τηλεόρασης.

Είναι σαφές πλέον ότι το «Dancing with the stars» δεν σώζεται με πυροτεχνήματα. Αλήθεια, ένας Μουτσινάς θα φέρει την άνοιξη; Το πρόβλημα είναι αλλού.

Κουίζ. Ποια είναι τα δύο μεγάλα project που πάνε για φούντο, πριν καν προβληθούν;

Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης