Κώστας Καζάκος: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά, η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής»

Κώστας Καζάκος: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά, η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, την εγγονή του που έχει πάρει το όνομά της και ακολουθεί τα βήματά της και τη νέα οικογένεια που έφτιαξε

καζακος
Για την καριέρα του, τα όνειρα που έκανε μικρός, αλλά και την Τζένη Καρέζη μίλησε ο Κώστας Καζάκος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης στα πρώτα βήματα που κάνει η εγγονή του, Τζένη Καζάκου στον χώρο της υποκριτικής.

Αν και το όνειρό του ήταν να πάει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει φιλολογία, δεν τα κατάφερε λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του. «Μου στοίχισε πάρα πολύ το ότι δεν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω», εξομολογήθηκε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge6b02k50wx-st)


«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά. Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε με όλη της τη δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, όταν επρόκειτο να παντρευτεί τη Τζένη Καρέζη, τον είχαν φωνάξει στο τμήμα και τον ρώτησαν: «Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας;». «"Ποιο κορίτσι;", του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά», λέει ο Κώστας Καζάκος.

Για τη νέα του σύντροφο, Τζένη Κόλλια, ο ηθοποιός είπε: «Με την καινούρια μου σύντροφο, είμαστε περισσότερα χρόνια μαζί, έχουμε κλείσει 28 χρόνια. Αποκτήσαμε και τρία παιδιά. Ήταν ένα δώρο ζωής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge69v09b6ah-st)


Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην εγγονή του, Τζένη Καζάκου, η οποία ακολουθεί κι εκείνη τα βήματα της οικογένειάς της στον χώρο της υποκριτικής. «Η Τζένη έκανε για τη δουλειά. Τώρα τι δρόμο θα πάρει και πόσο θα αναπτυχθεί και πόσο θα αξιοποιήσει τα προσόντα της είναι πολύ προσωπικό πράγμα και θα το δούμε στην διαδρομή», είπε χαρακτηριστικά.






Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης