Κώστας Καζάκος - Τζένη Κόλλια: Ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους στη σκηνή

Κώστας Καζάκος - Τζένη Κόλλια: Ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους στη σκηνή

Σε μια νέα, φιλόδοξη μουσικοθεατρική παράσταση που προγραμματίζεται να ανέβει τον Δεκέμβριο στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Kazakos_Kollia
Μπορεί θα θέατρα και είναι και πάλι κλειστά, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πίσω από τις κλειστές πόρτες του δεν ετοιμάζονται καινούργια πράγματα. Όπως το θέατρο «Τζένη Καρέζη» το οποίο φιλοδοξεί να καταφέρει, μέσα στον Δεκέμβριο, να παρουσιάσει τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Πώς να σωπάσω» που φέρει τις υπογραφές του γνωστού ζευγαριού, στην ζωή και στην τέχνη, Κώστας Καζάκου και Τζένης Κόλλια.

Για την ακρίβεια η παράσταση είναι βασισμένη σε μια ιδέα της Τζένης Κόλλια η οποία έχει γράψει τα κείμενα και σκηνοθετεί. Ο Κώστας Καζάκος πρωταγωνιστεί, στον ρόλο του αφηγητή και έχει βοηθήσει στην προσαρμογή των κειμένων. Μαζί τους, τέσσερις εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής, ο Χρήστος Θηβαίος, η Μελίνα Κανά, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Βιολέτα Ίκαρη, που μέσα από τα τραγούδια τους παρασύρουν το κοινό σε έναν ταξίδι στη μνήμη και την ιστορία.
Πως_νμα_σωπασω__παρασταση
Ο Κώστας Καζάκος ανάμεσα στους Χρήστο Θηβαίος, Μελίνα Κανά, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Βιολέτα Ίκαρη που θα τραγουδούν στην παράσταση
Η Οδύσσεια των Λαών, ο Πόλεμος, η Πείνα, ο Ξεριζωμός και η «Κακούργα η Ξενιτειά», παρουσιάζονται μέσα από διαχρονικά τραγούδια που μας έρχονται από διαφορετικές εποχές και τόπους, τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια μεγάλων μας συνθετών, όπως ο Μαρκόπουλος, ο Λοΐζος, ο Θεοδωράκης, ο Μούτσης, ο Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ερμηνευμέν από ζωντανή ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης