Ο γιος του Ανέστη Βλάχου σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τη διαθήκη και τις συνθήκες διαβίωσής του πατέρα του

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τη διαθήκη και τις συνθήκες διαβίωσής του πατέρα του

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ζούσε απομονωμένος σε απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης

anestisvlahos
Ενώ η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιανουαρίου και να δοθεί κατ' αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στη διαμάχη μεταξύ των παιδιών του ηθοποιού, ο γιος του αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τις συνθήκες διαβίωσης του πατέρα του, αλλά και την κληρονομιά.

Ο δικηγόρος του γιου του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και έκανε γνωστό ότι ο Ηρακλής Βλάχος σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καθώς ο πατέρας του τα τελευταία χρόνια ζούσε σε απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης. Επίσης, αναζητά την αλήθεια σχετικά με το θέμα της διαθήκης που άφησε ο πατέρας του.

«Το τελευταίο διάστημα που ζούσε ο πατέρας του, δε ζούσε σε ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό το έχουν καταθέσει μάρτυρες που είχαν δει πώς ζούσε, πόσο απομονωμένος ήταν από τη σύζυγό του. Για τις συνθήκες, το θέμα μου το έθεσε ο ίδιος ο γιος του και είπε να προχωρήσουμε και σε αυτό το σκέλος», ανέφερε ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgbfr253azbt-st)


Σχετικά με τη διαθήκη, δήλωσε πως ενώ στην αρχική επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας αναφέρθηκε ότι υπάρχει μία ιδιόγραφη διαθήκη, ξαφνικά προέκυψε άλλη μία, μυστική.

«Στην αρχή, έχουμε μια επικοινωνία, όπου η άλλη πλευρά λέει ότι είναι ιδιόγραφη διαθήκη, μετά ότι υπάρχει μία μυστική διαθήκη. Χθες εμφανίστηκε ξαφνικά ένας δικηγόρος. Γιατί δεν επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με εμένα ή τον εντολέα μου να λυθεί το θέμα; Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε να δούμε αν υπάρχει κατάθεση διαθήκης; Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από την άλλη πλευρά με την κ. Βλάχου από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Της έχουν σταλεί δύο SMS από τον αδερφό της. Της είχαμε κοινοποιήσει και τα στοιχεία μου για να έρθει σε επαφή μαζί μου και να μη γίνει όλος αυτός ο ντόρος. Πήγα στη Δράμα για να δω την επιμέλεια που είχε ο Ανέστης Βλάχος για τα περιουσιακά του. Ο Ανέστης Βλάχος δεν έχει καν μερίδα στο υποθηκοφυλακείο της Δράμας, που να κατοχυρώνει την περιουσία για την οποία υποτίθεται ότι τσακώνονται τα δύο αδέρφια», τόνισε ο κος Παπαναστασίου.





Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος για τον φόνο του συντρόφου της μητέρας του στη Γλυφάδα

«Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης η Όμικρον» λέει Βρετανός λοιμωξιολόγος

Τη διαχωριστική γραμμή της ΝΔ με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ θα περιγράψει στη «γαλάζια» ΠΕ ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης