«Πρόσωπο - φάντασμα» πίσω από τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου καταγγέλλει ο γιος του

«Πρόσωπο - φάντασμα» πίσω από τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου καταγγέλλει ο γιος του

Η διαθήκη του ηθοποιού κατατέθηκε μετά το θάνατό του, στις 2 Σεπτεμβρίου

blaxos
Πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο και είχε κάνει αίτηση ο γιος του Ανέστη Βλάχου εξέδωσε το επίσημο έγγραφο, που ανακοινώνει την ημερομηνία της δημοσίευσης της διαθήκης του ηθοποιού.

Αν και ο ίδιος έφυγε από τη ζωή κατά τα μέσα Αυγούστου, το «θρίλερ» με την διαθήκη του συνεχίζεται. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, που έχει στα χέρια της και η εφημερίδα Espresso, η επίσημη ημερομηνία που θα ανοίξει είναι η 24η Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει όμως, ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος, κάτι περίεργο συμβαίνει με τη διαθήκη του πατέρα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κανείς δεν γνωρίζει ποιος κατέθεσε τη διαθήκη, αφού ο και ο ίδιος ο ηθοποιός σαν άνθρωπος, δεν ασχολούταν ποτέ με περιουσιακά στοιχεία.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας για το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με τα αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», αναφέρει σύμφωνα με την πηγή ο Ηρακλής Βλάχος.

Όπως προσθέτει, ο πατέρας του δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλάκειο της Δράμας σχετικά με ακίνητα ή περιουσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εγγονό του, ο Ανέστης Βλάχος είχε στην ιδιοκτησία του μόνο ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια.




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία - Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης