Αλκιβιάδης Αϊβάζης: «Ήταν να μπω στο Survivor, αλλά διαγνώστηκα με ανεύρυσμα, τη θέση μου την πήρε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός»

Αλκιβιάδης Αϊβάζης: «Ήταν να μπω στο Survivor, αλλά διαγνώστηκα με ανεύρυσμα, τη θέση μου την πήρε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός»

Ο αδερφός του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη μίλησε για την συμμετοχή που είχε δηλώσει στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε τον λόγο που τελικά δεν κατάφερε να μπει - Ίσως τον δούμε στο φετινό MasterChef

aivazis
Ενώ η νέα σεζόν του Survivor ετοιμάζεται για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό γυαλί, γίνονται ακόμα αποκαλύψεις για τον προηγούμενο κύκλο.

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και εκτός από την αποκάλυψη που έκανε ότι ενδέχεται να συμμετάσχει στο φετινό Master Chef, αναφέρθηκε επίσης σε κάτι που συνέβη πέρυσι.

Όπως είπε, ενώ είχε υπογράψει το συμβόλαιο για να μπει στο Survivor, τελικά δεν τα κατάφερε λόγω ενός προβλήματος υγείας. Την θέση του τελικά, την πήρε ή ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός.

«Είχα υπογράψει για να μπω στο Survivor, έκανα μία σοβαρή επέμβαση τον προηγούμενο Ιούνιο, διαγνώστηκα με ανεύρυσμα. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή του Survivor. Με πήραν, έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα στην Αθήνα, υπέγραψα, έδωσα το IBAN του λογαριασμού μου, σχεδόν μπήκα στο αεροπλάνο. Τελικά, δεν μπήκα ποτέ. Δεν μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, γιατί ήταν πάρα πολύ νωρίς. Στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα, ήμουν από τους πρώτους. Τη θέση μου την πήρε ή ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg2x29aa85s1-st)


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Master Chef. Όπως εξήγησε, είχε ήδη δηλώσει συμμετοχή στο περυσινό, όμως τελικά δεν κατάφερε να περάσει στους 22 που μπήκαν στο σπίτι.

«Στο MasterChef είχα περάσει στους 50 και θα έμπαιναν μόνο 22 στο σπίτι. Τότε λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών, που υπήρχαν από πλευράς μου και μιας νομοθεσίας που ίσχυε, δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι, δυστυχώς. Έκανα ραντεβού για το φετινό MasterChef, θέλω να μπω», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως πλέον, έχει καταφέρει να ανοίξει και το δικό του ιταλικό εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη.






Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαία αύξηση στον αριθμό των παιδιών που ζητούν ψυχιατρική βοήθεια στην Γερμανία

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο

Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσεί από κορωνοϊό - Αρνείται να εισαχθεί σε νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης