«Όταν διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό, τρομοκρατήθηκα» λέει η Κέλλυ Κελεκίδου

«Όταν διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό, τρομοκρατήθηκα» λέει η Κέλλυ Κελεκίδου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιγράφει πώς πέρασε την ασθένεια Covid-19

kelly-kelekidou-150071173
Η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία φέτος διαγωνιζόταν στο «Just The Two Of Us» με παρτενέρ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Όπως εξομολογήθηκε, όταν διαγνώσθηκε θετική στον ιό, τρομοκρατήθηκε. Ευτυχώς, όμως, όλα κύλησαν καλά. Ακόμη, αποκάλυψε πως την καραντίνα την πέρασε με την αδερφή της, η οποία είχε νοσήσει και εκείνη από κορωνοϊό.

Το προηγούμενο διάστημα είχες και μία περιπέτεια υγείας. Αρρώστησες με κορονοϊό. Yπήρξαν στιγμές που φοβήθηκες;

Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, δεν σου κρύβω, ψιλοτρομοκρατήθηκα. Η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη, γιατί έλεγα «για να δούμε τι θα μου συμβεί». Από κει και πέρα, όλα κύλησαν ομαλά. Πέρα από κάποια δέκατα και πόνο στα κόκαλα, δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Ήμουν μια χαρά. Δυστυχώς κόλλησα και την αδελφή μου, τη Μαρίνα. Μεγαλύτερο άγχος είχα για εκείνη παρά για μένα. Και φοβόμουν μήπως είχα κολλήσει κάποιον άλλο άθελά μου. Είναι ευθύνη.



Ο Νίκος και τα παιδιά δεν κόλλησαν;

Κλείσιμο
Όχι, ευτυχώς δεν κόλλησαν. Ήμασταν απομονωμένες πάνω στην κρεβατοκάμαρα με κλειστές πόρτες και περιμέναμε τις εκπλήξεις από την οικογένειά μας. Περάσαμε την καραντίνα παρέα. Με συγκίνησαν πολύ τα ραβασάκια της κόρης μου, της Ελπινίκης. Μου φώναζε «μαμά, άνοιξε λίγο να σε δω». Με έβγαζε φωτογραφίες. Μετρούσε τις ημέρες μέχρι να γίνω καλά. Μου ζωγράφισε μία θάλασσα φουρτουνιασμένη, στην οποία εγώ ήμουν στον βράχο και εκείνη μέσα στη θάλασσα και μου έδινε το χέρι της να την τραβήξω έξω. Εγώ εκεί, κατάλαβες, μεγάλη συγκίνηση. Ήμουν εμβολιασμένη και εγώ και η αδελφή μου και μάλλον ήταν κάτι που μας βοήθησε να το περάσουμε ανώδυνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακοπή σε ματς του αγγλικού Κυπέλλου επειδή… εμπόδιζε το αυτοκίνητο του διαιτητή!

Νέα οχήματα και συνοριοφύλακες στον Έβρο, επέκταση του φράχτη και στο βάθος δάνεια σε νέους

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν τρίχρονη που κατάπιε μπαταρία – Δείτε βίντεο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης