Το «MEGA Star» υποδέχεται τον Χρήστο Μενιδιάτη

Απόψε, Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 16:30, στο MEGA - Με την Konnie Mεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη

eksofilo
Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Σήμερα, Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κάνει μία αναδρομή σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του και εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο δεν ερμηνεύει τραγούδια του πατέρα του. Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πώς έκανε τη μετάβαση από την κωμωδία στη δημοσιογραφία.

mega


Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Θανάσης Πασσάς τεστάρουν τις γνώσεις τους στη μουσική με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Δείτε το τρέιλερ:

Κλείσιμο
MEGA Star | Σάββατο 27/11, 16:30 (trailer)


Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Γιαννιάς, μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, και αγαπημένους καλεσμένους.

oloi_mazi


Η ενότητα «Χάι-5» μας «ανοίγει την όρεξη» με 5 ελληνικά τραγούδια, που αναφέρουν φαγητά στους στίχους τους. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP 10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

kalesmenoi


«MEGA Star», Κάθε Σάββατο, στις 16:30, στο MEGA

Ειδήσεις σήμερα

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Με τη μετάλλαξη «Omicron» είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος επαναμόλυνσης!

Σε δίκη για ομαδικό βιασμό ο γιος του Μπέπε Γκρίλο

Πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Η πριγκίπισσα απάτησε πρώτη τον Κάρολο και τον έριξε στην αγκαλιά της Καμίλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης