«Είναι γελοίο να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου» τονίζει ο Αποστόλης Τότσικας

«Είναι γελοίο να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου» τονίζει ο Αποστόλης Τότσικας

Ο ηθοποιός μιλάει για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, τα παιδιά του, αλλά και το ελληνικό MeToo

2499035
Ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς στο Εθνικό Θέατρο, στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», παραχώρησε σήμερα (23/11) συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής, σημείωσε: «Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μία αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας «ή αυτός ή εγώ» και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του  MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx28imtn9lt-st)


Όσον αφορά την οικογένειά του και τη γυναίκα της ζωής του, Ρούλα Ρέβη, τόνισε: «Ήθελα από μικρός σε οικογένεια, αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στο λιμάνι σου, ήταν το δικό μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλύτης στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση, ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι».

«Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωριέται με τα σχόλια για εμάς. Αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες, το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας» υπογράμμισε.

«Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μας κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα μπιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα "ξέχασέ το".  Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου, αρκεί να είμαι κάπου από κάτω» σημείωσε για τα παιδιά του και τη σχέση τους.



Τέλος, έκανε λόγο για τον ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Ιανουαρίου 2007. «Πρόλαβα να γνωρίσω τον Κούρκουλο, ερχόταν στη δραματική σχολή. Ήταν ωραίος και μάγκας. Πρόλαβε να δει στον «Ιππόλυτο», σε μία επεισοδιακή παράσταση, που πήρε φωτιά το σκηνικό και ο πρώτος που έτρεξε ήταν ο Νίκος. Δεν ξέχασα την ημέρα που πήρα τον ρόλο του Ορέστη στην «Ηλέκτρα», γιατί ήταν η μέρα που πέθανε» εξομολογήθηκε ο γοητευτικός ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

«Λυγίζουν» τα νοσοκομεία στην Ολλανδία - Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται στη Γερμανία

Κώτσηρας: Κοινές δράσεις των Υπουργείων Δικαιοσύνης - Πολιτισμός για την εξέταση κάθε μορφής βίας

Ο Αντι Γκαρσία τρώει σουτζουκάκια και γύρο με τον Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης