«Η γυναίκα μου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» δηλώνει ο Αποστόλης Τότσικας

«Η γυναίκα μου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» δηλώνει ο Αποστόλης Τότσικας

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την προσωπική του ζωή

revi-totsikas
Ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μόλις Χθες» βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του «Dot» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά του.

Αρχικά εξέφρασε την άποψή του για το κίνημα MeΤoo και όσα αποκαλύφθηκαν: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του "άκουσα" και του "ήξερα". Το "άκουσα" σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Το "ήξερα" είναι κατακριτέο, αν ήξερες κάτι και δεν μπήκες στην διαδικασία να αντιδράσεις».

Ερωτηθείς πώς αντιμετωπίζει τις κακές κριτικές, απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι κακές κριτικές. Δεν έχω κάποια στρατηγική πάνω σε αυτό, απλά δεν ασχολούμαι. Παίρνω το feedback του κόσμου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfjivq9ciaw9-st)


Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών και, όπως παραδέχτηκε, υπάρχουν πράγματα που τον αγχώνουν για το μέλλον τους. Προσπαθεί να τα προστατέψει, δίνοντάς τους τα απαραίτητα όπλα και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

«Στα παιδιά λέμε ότι "κάποιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται απέναντί σου". Ή θα πας να μιλήσεις σε κάποιον πιο μεγάλο και να του πεις τι έγινε ή στον δάσκαλό σου στο σχολείο ή σε εμάς. Το θέμα είναι τα παιδιά να καταλάβουν ότι είσαι εκεί πραγματικά για αυτά και μπορούν να σε εμπιστευθούν.

Φοβάμαι το bullying, φοβάμαι πολλά τέτοια, πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές και τα ψυχολογικά. Το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι ενός ανθρώπου. Αν η ψυχολογία σου είναι στον πάτο, θέλει φοβερή δύναμη και τρόπο για να σηκωθείς ψηλά. Θέλω να παίρνουν τα θετικά και από το χειρότερο πράγμα. Να είναι έντιμα και ειλικρινή. Όταν λες την αλήθεια, δεν χρειάζεται να θυμάσαι κανένα ψέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Κλείσιμο
Ακόμη, ο Αποστόλης Τότσικας μιλήσε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρούλα Ρέβη, με τα πιο γλυκά λόγια: «Η Ρούλα είναι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αν δεν ήταν στη ζωή μου η Ρούλα, δεν θα ήξερα πού θα βρισκόμουν. Με βοήθησε στο πώς να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και να μην αντιδρώ αμέσως. Με έχει βοηθήσει στη ζωή και τη δουλειά. Είναι ο φάρος μου. Συζητάω με τη Ρούλα τις δουλειές μου. Είναι μία γυναίκα με απίστευτο χιούμορ και με αντέχει. Έχει μεγάλη κατανόηση».

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα: Μπαράζ ελέγχων σε όλη τη χώρα και λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στο Γκάζι

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του άνδρα που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης