Δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής απολογήθηκε δημοσίως για την ερώτηση που στεναχώρησε την φωτογράφο

ρεβηαρναουτογλου
Με αφορμή την εμφάνιση της Φαίης Ξυλά στην εκπομπή The 2night Show και την σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Έρωτας με διαφορά», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε την ευκαιρία να απολογηθεί στη Ρούλα Ρέβη, καθώς την είχε φέρει σε δύσκολη θέση με μία ερώτησή του, όπως και η ίδια είχε αναφέρει σε δήλωσή της.

Συγκεκριμένα, αυτό που ενόχλησε τη Ρούλα Ρέβη ήταν μία ερώτηση που είχε κάνει ο παρουσιαστής στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή σχετικά με την διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι», είχε πει.

Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη που στεναχώρησε την φωτογράφο και εξήγησε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfwxhj1fxbsp-st)


«Θέλω να απαντήσω δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν την συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια. Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη , γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας. Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμια φορά επάνω στην ροή της κουβέντας. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω».



Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός με 608 διασωληνωμένους και ρεκόρ θανάτων

Σύννεφα lockdown πάνω από την Ευρώπη - Στο συρτάρι το «Plan B» της Αθήνας

Νίπτει τα χείρας η Διαρκής Σύνοδος: Μη εφικτός ο έλεγχος των rapid test για την είσοδο στους ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης