«Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου», αναφέρει η Κατερίνα Τσάβαλου

«Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου», αναφέρει η Κατερίνα Τσάβαλου

Η ηθοποιός μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της, τη μητρότητα, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της πανδημίας

tsavalou
Η Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλές φορές bullying για το σώμα της και πιο συγκεκριμένα, για τα κιλά της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για την προσωπική της ζωή και την μητρότητα, όσο και για την καριέρα της, ειδικότερα στην περίοδο του κορωνοϊού.

«Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, ο κόσμος με ρωτούσε ποσά κιλά πήρα και γιατί δεν τα έχασα αμέσως. Μια φορά αναγκάστηκα να απαντήσω πως έχω σπαστική κολίτιδα. Όταν ήμουνα αδύνατη, μου έλεγαν: "πώς είσαι έτσι; Φάε"», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητρότητα και εξήγησε πως θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή της. «Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Πλέον, δεν είναι ίδιες οι εποχές. Ήμασταν 4 παιδιά που μεγαλώσαμε μεταξύ μας», είπε η ηθοποιός που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Στεργίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfr6ulddboxl-st)
Κλείσιμο


Όπως εξήγησε στην συνέχεια, πλέον, το επάγγελμά της έχει έρθει δεύτερο, αφού προτεραιότητά της είναι το παιδί της. «Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά τι θα κάνω στη δουλειά», δήλωσε.

Τέλος, για το επάγγελμα του ηθοποιού την περίοδο της πανδημίας και το πλήγμα στον χώρο του θεάτρου, η Κατερίνα Τσάβαλου δήλωσε: «Με την οικογένεια μου, προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα, αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα».




Ειδήσεις σήμερα:

Κατέβασε ρολά η εστίαση - Άδειασαν οι πλατείες

Κορυφώνεται η «βροχή» των διαττόντων Λεοντιδών και ακολουθεί μια... «ατέλειωτη» έκλειψη σελήνης!

Κακοποίησαν σεξουαλικά κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης