Μπρούκλιν Μπέκαμ: Χρυσό «deal» 1.000.000 λιρών και... πάρτι στο Λονδίνο

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Χρυσό «deal» 1.000.000 λιρών και... πάρτι στο Λονδίνο

Το 22χρονο μοντέλο και η πανέμορφη σύντροφός του, Νίκολα Πελτζ, έδωσαν το «παρών» στο πάρτι της εταιρείας Superdry, στο Λονδίνο, και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

brooklyn-beckham3343
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, καθώς περπατούσαν χέρι-χέρι στο πάρτι της εταιρείας Superdry, στο Λονδίνο.

Ο Μπρούκλιν, 22 ετών, ο οποίος έγινε το πρόσωπο της Superdry, αφού υπέγραψε συμφωνία 1.000.000 λιρών με την εταιρεία μόδας, επέλεξε μία χαλαρή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σκούρο τζιν με ένα γκρι φούτερ και λευκά sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το look του με ένα καπέλο.

SPL5273727_003__1_

SPL5273727_013

SPL5273727_014__1_


Η Νίκολα Πελτζ ήταν απλά εκθαμβωτική. Εμφανίστηκε με total black look, μαύρη μίνι φούστα, μαύρο top και μαύρη καπαρντίνα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με διάφανο μαύρο καλσόν και παπούτσια με χοντρό τακούνι.

Κλείσιμο
Τόσο ο Μπρούκλιν όσο και η Νίκολα φορούσαν μάσκα προστασίας από τη νόσο Covid-19.

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου εμβληματικού καταστήματος της αλυσίδας Superdry στην Oxford Street.

Το 22χρονο μοντέλο κάνει τεράστια βήματα στην επαγγελματική του καριέρα, καθώς έγινε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της  Superdry, μετά την υπογραφή συμφωνίας 1.000.000 λιρών.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια φωτογραφήθηκε χωρίς μπολούζα για την τελευταία καμπάνια της μάρκας streetwear, αφήνοντας σε κοινή θέα τους γυμνασμένους κοιλιακούς και το τατουάζ του.

Μία πηγή δήλωσε στη «Sun»: «Αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία για το Μπρούκλιν και θα τον καθιερώσει ως μεγάλο όνομα στον κόσμο της ανδρικής μόδας».

Ο Μπρούκλιν και η 26χρονη  Νίκολα έχουν ήδη γίνει περιζήτητοι στον κόσμο της μόδας.

Η καριέρα του Μπρούκλιν στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 2014. Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών, όπως η Vogue China. Εκτός από το μόντελινγκ, ο σταρ είναι εξαιρετικός φωτογράφος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS/IDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα:

Ο έρωτας του Χρήστου Κυριαζή με την Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία «Έχω Κλάψει»

Επίθεση Λουκασένκο προς Ευρωπαίους ηγέτες: «Καθάρματα, τρελοί, θέλετε να σας προστατεύσω από τους μετανάστες;»

Επικυρώθηκε από την ΕΕ το πρόστιμο «μαμούθ» των €2,42 δισ. στη Google
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης