O Μπρούκλιν Μπέκαμ δέχεται «πόλεμο» για το ακριβό συμβόλαιο που υπέγραψε με βρετανικό brand

O Μπρούκλιν Μπέκαμ δέχεται «πόλεμο» για το ακριβό συμβόλαιο που υπέγραψε με βρετανικό brand

Το κοινό τον κατηγορεί ότι κλείνει συμφωνίες εξαιτίας των διάσημων γονιών του - Αρνητική κριτική και στο brand, αφού θεωρείται πως δεν επιλέγει τους συνεργάτες του με αξιοκρατικό τρόπο

mpekam
Έντονη κριτική δέχεται ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μετά την πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψε με το βρετανικό brand Superdry.

Δεδομένου ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ήταν σχεδόν αναμενόμενο να δεχτεί κάποια στιγμή κριτική ή ίσως και συγκρίσεις με τον πατέρα του.


Κλείσιμο
Όμως, το κοινό φαίνεται να προβληματίζεται με το κατά πόσο ήταν δίκαιο να πάρει εκείνος την «δουλειά» και να υπογράψει συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. δολαρίων και όχι κάποιος άλλος, που το «άξιζε» περισσότερο.


Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεόραση, όπου αναφέρθηκε στην αγάπη του για την μαγειρική, κανείς από το κοινό του δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για αυτό. Αντιθέτως, στα social media πρωταγωνιστούσε η λέξη «ντροπή».

«Αφού είναι σεφ, τι κάνει στην Superdry;», έγραφαν ειρωνικά οι χρήστες.

Άλλος χρήστης του Twitter τονίζει ότι το brand απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και όχι στο κοινό του Μπρούκλιν, άρα η επιλογή του κάτι σημαίνει. «Είναι πολύ περίεργη η επιλογή της Superdry, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα brand για μεγαλύτερους άνδρες, πώς προέκυψε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ;»,γράφει.

Οι περισσότεροι κατηγόρησαν τόσο το μοντέλο, καθώς κατά την γνώμη τους εκμεταλλεύεται το όνομα των γονιών του, όσο και την εταιρεία ότι δεν λειτουργεί αξιοκρατικά.



«Δεν θα ψωνίσω ποτέ ρούχα από το Superdry, συγχαρητήρια μόλις χάσατε έναν πελάτη και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι», γράφει ένα tweet, με έναν δεύτερο χρήστη να συμπληρώνει: « Μετά από την τελευταία ανακοίνωση των Superdry, η οικογένειά μου δεν θα πάρει τίποτα από εκεί πια».




Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης