Κώστας Καζάκας: «Πέρασα έντονες κρίσεις πανικού, έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά»

Κώστας Καζάκας: «Πέρασα έντονες κρίσεις πανικού, έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μπουκουράν στην κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής

kazakas
Ο ηθοποιός, Κώστας Καζάκας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην περίοδο της καραντίνας, για τη νέα πετυχημένη κωμωδία του MEGA αλλά και για την οικογένειά του.

«Έχω παίξει σε θεατρική παράσταση με τον γιο μου και συγκινήθηκα εκείνη την στιγμή». Ο γιος του τελείωσε ακολούθησε τα χνάρια του και πρόσφατα αποφοίτησε από τη δραματική σχολή και έχει αναλάβει τον πρώτο του ρόλο στον ΘΟΚ.

«Η κόρη μου κάνει κλασσικό τραγούδι στο εξωτερικό, που είναι πιο δύσκολο επάγγελμα και της είπα ή που θα μας σώσεις ή που θα σε ταΐζω μια ζωή», είπε χαριτολογώντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflyqqk9xzwx)


«Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει είναι να μπω σε μια λίμνη τον μήνα Ιανουάριο… για μια ταινία. Είχα γίνει μωβ!», είπε ο ηθοποιός, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγα στην Κύπρο για μια σεζόν και έμεινα 30 χρόνια».

«Κάποια στιγμή είχα περάσει έντονες κρίσεις πανικού, με τις οποίες έφτασα σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω την δουλειά. Είχα φτάσει να παίζω και δεν μπορούσα να είμαι στην σκηνή. Ο κόσμος γελούσε και εγώ δεν ήξερα τι είχα πάθει. Πήγα σε γιατρό και το δούλεψα μόνος μου. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε ή τι μου έφταιγε. Πείσμωσα και είπα δεν θα σταματήσω».

Για τον ρόλο του ως Μπουκουράν στην σειρά  «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» είπε: «Ο Μπουκουράν έγινε viral. Με πήρε η κόρη και ο γιος μου και μου είπε είσαι viral στο Twitter. Δεν περίμενα ότι ο έρωτας δυο ανθρώπων σε αυτή την ηλικία θα έπιανε».



Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα: Η μάχη του υπαλλήλου με τον ληστή

GNTM: Οι επιστροφές, οι... καταστροφές που προκάλεσε η Φουρέιρα και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας διέκοψε την ενημέρωση για την Covid για να βάλει για ύπνο την κόρη της - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης