«Όταν ήμουν μικρή, δεν ένιωθα όμορφη, είχα πάρει χάπια για να αδυνατίσω» αποκαλύπτει η Χρύσα Παππά

«Όταν ήμουν μικρή, δεν ένιωθα όμορφη, είχα πάρει χάπια για να αδυνατίσω» αποκαλύπτει η Χρύσα Παππά

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το ΜeToo και την προσωπική της ζωή

chrysapapa_official_7
Η Χρύσα Παππά, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σέρρα» στο Θέατρο Πόλη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».



Αρχικά έκανε λόγο για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια: «Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας, κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Μέχρι και Δεύτερα – Τρίτη Λυκείου φορούσα φόρμες. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Θυμάμαι τις φίλες μου να μου λένε να πιστεύω στον εαυτό μου. Μία περίοδο στην Τρίτη Γυμνασίου με Πρώτη Λυκείου είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω».

Έπειτα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες κακοποιητικής συμπεριφοράς στον καλλιτεχνικό χώρο: «Βγήκαν μετά το #MeTοο κάποιοι και είπαν ότι "δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς". Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και κότες».

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω», εξήγησε για τις διατροφικές της συνήθειες.

Ερωτηθείσα αν θα προχωρούσε σε κάποια αισθητική επέμβαση, η όμορφη καλλιτέχνης ξεκαθάρισε: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη. Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για "στιλιστικό ατόπημα", ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:





Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τον γάμο, η Χρύσα Παππά εκμυστηρεύτηκε: «Έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μία σχέση μου. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια και τα πολύ καλά φορέματα».

«Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος» πρόσθεσε.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γυμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία» αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης